Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 04, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα η Πρέβεζα, έχει την ευκαιρία της να αναπτυχθεί τουριστικά...θα τα καταφέρει ; ; ;


Τεράστια ευκαιρία έχει η Πρέβεζα να αναπτυχθεί τουριστικά, κυρίως με τις αεροπορικές συνδέσεις του αεροδρομίου του Ακτίου.

Οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό θα πρέπει να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που αρμόζει στην παρούσα φάση, διότι είναι γεγονός πως κάποιοι εξ αυτών θέλησαν να προβάλλουν την Πρέβεζα με εντελώς ανορθόδοξο τρόπο...Θυμηθείτε το επικό "Meet the Preveza"

Όπως σας παρουσιάσαμε αποκλειστικά πριν από λίγη ώρα Αθήνα – Άκτιο, Έως και 6 πτήσεις τη βδομάδα ! - Δείτε το πρόγραμμα δρομολογίων, η Πρέβεζα και το αεροδρόμιο του Ακτίου θα συνδέεται με την Αθήνα έξι φορές τη βδομάδα. 

Τεράστιο το όφελος αν το εκμεταλλευτούμε !!!

Ένα επιπλέον στοιχεία που βοηθά γενικότερα την Ήπειρο, είναι οι ακυρώσεις στα νησιά του Αιγαίου λόγω προσφύγων. 

Επίσης, σύμφωνα με τα δρομολόγια της Skyexpress, πλήθος δρομολογίων θα εκτελούνται από Κέρκυρα προς Πρέβεζα . Η Πρέβεζα και οι φορείς της σχετικοί με τον τουρισμό, αλλά και οι ίδιοι οι επαγγελματίες θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό αφού τώρα υπάρχουν όλες εκείνες οι προυποθέσεις έτσι ώστε και η Πρέβεζα να γίνει ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας αλλά είναι αλήθεια πως το PrevezaBest τις μέρες του Πάσχα, βοήθησε στον μέγιστο βαθμό στην διαφήμιση της πόλης, αφού δημοσιεύματα μας, σχετικά με την Ανάσταση κ.α. αναδημοσιεύτηκαν από τα μεγαλύτερα  σάιτ της χώρας, όπως επίσης βίντεο μας προβλήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας. 

Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε αλλά και να ενημερώσουμε για κάθε τι που θα βάλει ένα λιθαράκι σε αυτό που λέγεται τουριστική ανάπτυξη.

Για τα αποτελέσματα και τις ενέργειες των ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό τόσο στον δήμο όσο και στην Περιφέρεια θα σας παρουσιάσουμε σε νεότερη ανάρτηση ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου