Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 01, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αυτή είναι η εικόνα της πόλης, σήμερα Κυριακή του Πάσχα


Κάδοι σκουπιδιών που ξεχειλίζουν...

Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς σήμερα Κυριακή του Πάσχα στην παραλία της πόλης, στον πεζόδρομο του Ιστορικού Κέντρου αλλά και σε διάφορες γειτονιές της Πρέβεζας. 



Το PrevezaBest, επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ.Παύλο Σαραμπασίνα, ο οποίος είναι γνώστης της κατάστασης και μεταξύ άλλων μας ανέφερε: 

"Προ ημερών, σε δηλώσεις μου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πρέβεζας είχα ανακοινώσει πως Κυριακή του Πάσχα συνεργεία του δήμου καθαριότητας δεν θα βγουν για την αποκομιδή απορριμάτων και είχα ζητήσει να γίνει μια όσο το δυνατόν σωστή διαχείριση από πλευράς τόσο των καταστηματαρχών όσο και των ίδιων των κατοίκων. 

Τα συνεργεία καθαριότητας δούλεψαν μέχρι και χθες Μ.Σάββατο, ενώ η αποκομιδή θα γίνει αύριο Δευτέρα του Πάσχα, μάλιστα οι εργάτες στον τομέα της καθαριότητας θα δουλέψουν και στην αργία της Τρίτης όπου έχει μεταφερθεί η Εργατική Πρωτομαγιά", κατέληξε ο κ.Σαραμπασίνας

Είναι κρίμα αυτές τις εικόνες να αντικρίζουν οι εκατοντάδες επισκέπτες που επέλεξαν την Πρέβεζα για τις πασχαλινές τους διακοπές. 

Οι παραπάνω εικόνες δεν συνάδουν στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης. Έτσι, αν θέλουμε η Πρέβεζα να αναπτυχθεί τουριστικά θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνεται η συλλογή των απορριμάτων και την Κυριακή του Πάσχα αλλά και σε όλες τις αργίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου