Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αλλοδαπός τουρίστας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα


Μοιραίο στάθηκε το απογευματινό μπάνιο στην θαλάσσια περιοχή πίσω από λούνα παρκ για έναν 65χρονο αλλοδαπό τουρίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος τουρίστας στην προσπάθειά του να βγει από τη θάλασσα γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι  στα βράχια με αποτέλεσμα να μείνει αναίσθητος και για αρκετή ώρα στο νερό. Περιστατικοί εντόπισαν τον 65χρονο ενώ ταυτόχρονα στο σημείο  βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά του 65χρονου στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο Πρέβεζας, ενώ η σορός του 65χρονου αναμένεται να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων για την διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής. 

1 σχόλιο:

  1. το παραπανω περιστατικο δυστυχως ειχε μονο...παρατηρητες.βλεποντας καποιον συνανθρωπο μας να μην αντιδρα στη θαλασσα....στο ενα μετρο απο την παραλια...τι κανουμε???απλα περιμενουμε να ξεψυχησει στο νερο?που ειναι η ανθρωπια μας??Αξιζει να σημειωθει βεβαια οτι μεγαλη προσπαθεια κατεβαλε γυναικα λιμενικος η οποια με κινδυνο να τραυματιστει εκανε οτι ηταν ανθρωπινως δυνατο εκτελωντας κ χρεη γιατρου μαζι με τον οδηγο-διασωστη του ΕΚΑΒ κ συναδελφους της . Ακομη υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή