Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκλειστικό - Δείτε τι έκανε η Μάγδα Τσέγκου στην Πρέβεζα, λίγο πριν αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ !


Η γνωστή Πρεβεζάνα δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Μάγδα Τσέγκου, λίγο πριν αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ και αντικαταστήσει τον Γιώργο Αυτιά για την καλοκαιρινή περίοδο, βρέθηκε στην Πρέβεζα για ολιγοήμερες διακοπές.


Η Μάγδα συνδύασε τις βόλτες στην παραλία, τα μπάνια στα καταγάλανα νερά του Ιονίου μαζί με τα τηλεοπτικά γυρίσματα που έκανε με απλούς καθημερινούς πολίτες οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του Νίκου Μακρή για τις δυσκολίες της καθημερινότητας που βιώνουν αυτή την περίοδο.  


Στις παρακάτω φωτογραφίες, αποκλειστικά θα δείτε την δημοσιογράφο, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές στιγμές που έζησε στην Πρέβεζα. Αφού έδωσε ραντεβού για τον δεκαπενταύγουστο όπου θα επιστρέψει.



Από την Πάργα


Ο πιο παλιός κουρέας στην Ελλάδα, Τιμολέων Βέσκας βρίσκεται στο γραφικό στενάκι Σαιτάν παζάρ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο μπροστά στην κάμερα καταγράφοντας έτσι την ιστορία που έχει γράψει μέχρι σήμερα . Τα γυρίσματα θα προβληθούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στην εκπομπή του ΣΚΑΙ .


Οι δύο μοναδικές γυναίκες στην Πρέβεζα που η ψυχή και τα σώματα τους αντέχουν ακόμη να ψαρεύουν ψάρια στο Αμβρακικό μίλησαν επίσης αποκλειστικά στην κάμερα του Καλημέρα ΣΚΑΙ.  Ο πρόεδρος των αλιέων Πρέβεζας Γιώργος Κατσικοβόρδος  και οι δύο μοναδικές γυναίκες του επαγγέλματος έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα στους πολιτικούς και στην Κυβέρνηση μέσα από τα λεγόμενά τους .


Ο Ιωάννης Κυριάκης, ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνα "Ψάθα", μίλησε για τα προβλήματα στον χώρο της εστίασης αλλά και για την επιβολή του φόρου 24% στο ΦΠΑ που γονάτισε την αγορά.   



Για τα θέματα του εμπορίου και της αγοράς μίλησε η γνωστή Πρεβεζάνα, Μαγδαληνή Καρασαβίδου με το κατάστημα  "Μανίς"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου