Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκινά αύριο Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου η λειτουργία του "Ονειρότοπου"


Ο Ονειρότοπος σας εύχεται καλή σχολική χρονιά !!!


Ξεκινά αύριο Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου η λειτουργία του πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμού "Ονειρότοπος" για την νέα σχολική σεζόν. 

Προφίλ

Στην περιοχή Παντοκράτορας στην Πρέβεζα, στην άκρη της θάλασσας, περιμένει τα παιδιά σας ένας «ΟΝΕΙΡΟΤΟΠΟΣ». Ο βρεφονηπιακός σταθμός «ΟΝΕΙΡΟΤΟΠΟΣ» αποτελεί την πρώτη σύγχρονη δομή φιλοξενίας και εκπαίδευσης μικρών παιδιών στην Πρέβεζα από το 2002. Σε ένα φανταστικό, παραμυθένιο κτήριο 320 τ. μέτρων με άνετους και κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, με άπλετο φυσικό φωτισμό τα παιδιά περνούν δημιουργικά τη μέρα τους. Ο κήπος 1.000 τ. μέτρων δίπλα στη θάλασσα είναι κατάλληλος για ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Ο «ΟΝΕΙΡΟΤΟΠΟΣ» λειτουργεί 11 μήνες το χρόνο (1 Σεπτεμβρίου-31 Ιουλίου), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει παιδιά από 5 μηνών έως 5 ετών. Το σχολείο στελεχώνουν έμπειροι παιδαγωγοί για κάθε τμήμα ξεχωριστά και ειδικευμένο βοηθητικό προσωπικό. »

Παροχές

Πρωινό και μεσημεριανό γεύμα παρασκευασμένο με φρέσκα προϊόντα και ιδιαίτερη φροντίδα. » Σχολικό λεωφορείο για τη μεταφορά προς και από το σταθμό με συνοδεία παιδαγωγού. » Καθημερινή ενημέρωση των γονέων με προσωπικό σημείωμα. » Καλοκαιρινά τμήματα από 15/6 έως 31/7. » Κεντρική θέρμανση – κλιματισμός σε όλους τους χώρους. » Αίθουσα ψυχαγωγίας 100 τ. μέτρων για ελεύθερο παιχνίδι το χειμώνα. » Ασφαλιστική κάλυψη.

Δραστηριότητες

Σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών κάθε ηλικίας » Αγγλικά » Μουσική Προπαιδεία » Εικαστικά » Ψυχοκινητική αγωγή » Χρήση πολυμέσων (εκπαιδευτικά slides, διαδραστικοί πίνακες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές) » Εκπαιδευτικές εκδρομές » Περιβαλλοντική αγωγή » Παρουσίαση και ανάπτυξη βιωματικών ενοτήτων

Παντοκράτορας, Πρέβεζα
Τηλ 2682061555

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου