Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

Τον Δήμαρχο Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Γεν.Διευθυντής του ΙΓΜΕ


Τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη επισκέφθηκε ο  Γενικός Διευθυντής του ΙΓΜΕ  Ρουσέτος  Λειβαδάρος   συνοδευόμενος από τον Διευθυντή  της  Περιφερειακής Μονάδας ΙΓΜΕ Ηπείρου  Βαγγέλη Νικολάου.

Οι κύριοι Λειβαδάρος και Νικολάου  συνομίλησαν με τον κ.Μπαϊλη για θέματα που αφορούν το ΙΓΜΕ και την δράση του στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας επεσήμανε την πολύτιμη συμβολή  του Ινστιτούτου στην επίλυση  προβλημάτων ύδρευσης     υπογραμμίζοντας   επίσης  ως καθοριστικής σημασίας  τον ρόλο του ΙΓΜΕ  στο ζήτημα της  ορθολογικής διαχείρισης και    της αξιοποίησης του υδάτινου δυναμικού .

Και οι δύο πλευρές επεσήμαναν ότι η συνεργασία μεταξύ Δήμου και ΙΓΜΕ  είναι ιδιαίτερα σημαντική για την περιοχή   της Ηπείρου και της Πρέβεζας δεδομένου  ότι   η  Περιφερειακη Μονάδα του Ινστιτούτου με έδρα την Πρέβεζα  παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες   στον τομέα της έρευνας, της  ανάδειξης και της προστασίας  του υδάτινου δυναμικού, της γεωθερμίας , της αποκατάστασης  των ζημιών από φυσικά φαινόμενα και ένα ακόμη ευρύ  φάσμα αντικειμένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου