Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ικανοποιητική συμμετοχή στην εκδήλωση του Σύριζα (Χωρίς νεολαίους) & Παρέμβαση Προέδρου Επιμελητηρίου κ.Γιαμά – Βίντεο


Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε η τοπική οργάνωση του Σύριζα εν όψει του 2ου Συνεδρίου του κόμματος.


Στην εκδήλωση, εισηγητής ήταν ο Πέτρος Καλκανδής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπήςο οποίος έπειτα από την ομιλία του κατέγραψε προβληματισμούς και ερωτήσεις που διατυπώθηκαν μέσα από τον διάλογο με το κοινό. 



Μια εκδήλωση η οποία βάση της γενικότερης πολιτικής που ακολουθεί ο Σύριζα, ψήφιση μνημονίων κ.α. η εκδήλωση μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη αφού κατάφερε να συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό ατόμων ενώ αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει αλλά και να προβληματίσει την τοπική οργάνωση του Σύριζα, είναι το γεγονός πως στον χώρο δεν υπήρχε κανείς νεολαίος.




Σημαντική παρέμβαση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ.Γιαμάς με αφορμή το προσχέδιο για την συγχώνευση των Επιμελητηρίων, κάτι που κατά την δική του άποψη δεν θα προσφέρει τίποτε το θετικό τουναντίον θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στον επιχειρηματικό κόσμο και δη στον τοπικό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, εξοντώνει την τοπική επιχειρηματικότητα.


Παρακολουθήστε στο σχετικό βίντεο ολόκληρη την τοποθέτηση του κ.Γιάννη Γιαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου