Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: FITNESS STUDIOS, το απόλυτο fitness club του νομού Πρέβεζας


Στο FITNESS STUDIOS, αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως τη διαφορά από την υποδοχή του καταστήματος και το καλωσόρισμα της γραμματείας.


Αμέσως μετά, ένας από τους γυμναστές θα μιλήσει μαζί σου, και θα προσαρμόσει πάνω σου το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα αλλά θα σου δώσει και τις σωστές διατροφικές συμβουλές. 

Από συνομιλίες, το PrevezaBest κατέγραψε απόψεις ατόμων που γυμνάζονται στο FITNESS STUDIOS και όλοι μας δήλωσαν, πως οι γυμναστές ασχολούνται μαζί σου σαν Personal trainer...χωρίς βεβαίως να πληρώνεις τα ανάλογα για αυτή την υπηρεσία χρήματα. Ένας πεντακάθαρος και φιλικός χώρος όπου μπορεί κανείς να γυμναστεί αλλά και να επωφεληθεί άλλων υπηρεσιών όπου αναφέρουμε παρακάτω.

Καλώς ήλθες στο FITNESS STUDIOS, στο γυμναστηριο με τις κορυφαίες υπηρεσίες γυμναστικής στις οικονομικότερες τιμές. Από το 2001, το γυμναστήριο FITNESS STUDIOS, καλύπτει με συνέπεια και υπευθυνότητα όλες τις ανάγκες για τη γυμναστική και την ευεξία των κατοίκων της Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής της και υπηρετεί υπεύθυνα το ευ ζην τους σε νέες ανακαινισμένες κτηριακές εγκαταστάσεις 600 τ.μ. 

Οι χώροι γυμναστικής του FITNESS STUDIOS είναι άρτια εξοπλισμένοι με καινούρια μηχανήματα-όργανα γυμναστικής TECHNOGYM SELECTION και εξειδικευμένο προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, με μεγάλη εμπειρία που είναι έτοιμο να καλύψει και τους δικούς σου στόχους, όποιοι και αν είναι αυτοί. Κάνουμε την γυμναστική τρόπο ζωής! 

Τα ομαδικα προγραμματα του FITNESS STUDIOS χρησιμοποιούν πρωτοποριακές προπονητικές μεθόδους και εξοπλισμό και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να κρατούν το ενδιαφέρον σου ενεργό. Διασκέδασε κάνοντας γυμναστική! 

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες του FITNESS STUDIOS όπως TRX – PILATES REFORMER – POWER PLATE – SLIM BELLY – HYPOXI είναι η ιδανική λύση για σένα που επιθυμείς να πετύχεις συγκεκριμένα αποτελέσματα εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά 

Φρόντισε το σώμα σου, το πνεύμα σου και την ψυχική σου διάθεση και με άλλους τρόπους πέρα από την γυμναστική με μια ή περισσότερες υπηρεσίες Wellness – Ευεξίας – που προσφέρουμε στο FITNESS STUDIOS όπως Lumicell Touch ( μασάζ κυτταρίτιδας), massage, solarium. 

Είμαστε το κορυφαίο γυμναστήριο στην Πρέβεζα! Μια επίσκεψή σου θα σε επιβεβαιώσει. Γίνε μέλος του γυμναστηρίου FITNESS STUDIOS και Νιώσε την εμπειρία να είσαι FIT!! 

Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και σκληρή δουλειά για να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας! 

Το FITNESS STUDIOS, το απόλυτο fitness club του νομου Πρεβεζας, σου προσφέρει όλα τα συστατικά. Εσύ απλά δημιουργείς την απόλυτα προσωπική σου συνταγή για τη ζωή σου. 

Έλα να δεις και εσύ γιατί το FITNESS STUDIOS είναι the talk of the town...! Σμίλεψε το σώμα σου - Βελτίωσε την υγεία σου – Χτίσε την αυτοπεποίθησή σου – Ανέβασε την ψυχική σου διάθεση – Κάνε νέους φίλους και γνωριμίες! Πάρε σήμερα την απόφαση που θα αλλάξει την ζωή σου και για την οποία δεν θα μετανιώσεις ποτέ!

Hypoxi - Λιποδιάλυση & Αδυνάτισμα πόδια κοιλιά


Small Group Pilates Reformer

Small Group Power Plate - Πλατφόρμα Δόνησης

Αίθουσα Ομαδικών 1

Αίθουσα Massage Κυτταρίτιδας, Massage Μυοχαλαρωτικό, Λιπομέτρηση.

Mix Personal.... (Power plate + T.R.X. + Bosu + Kettlebell)

Υποδοχή - Reception

Technogym Cardio theater ( διάδρομοι, ελλειπτικό, side step, ποδήλατα )

Χώρος οργάνων Technogym




Αίθουσα Ομαδικών 2
Small Group Pilates Reformer

Hypoxi - Λιποδιάλυση & Αδυνάτισμα πόδια κοιλιά
Αποδυτήρια



Solarium 5'







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου