Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ένωση – ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 0-1


Ένας ΠΑΣ Πρέβεζα με ψυχή και πάθος, κέρδισε την ένωση με 1- 0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Οι παίχτες του Βαγγέλη Φίντζου, από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ψυχή ομάδας που ήταν αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τις κακές εμφανίσεις και να κοιτάξουν με σοβαρότητα το ματς με την ομάδα της Ένωσης. 

Στο πρώτο ημίχρονο, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους παίχτες του Άγγελου Μπέκα ότι θα μπορούσαν να αποσπάσουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Ο ΠΑΣ του Πρώτου ημιχρόνου, είχε τις ευκαιρίες με δύο δοκάρια, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι παίχτες της ένωσης ήταν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παιχτών της αντιπάλου ομάδας. 

Το γκολ για τον ΠΑΣ Πρέβεζα ήρθε στο πρώτο ημίχρονο από τον Νιγηριανό στόπερ Λέντι μπλιάου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ένωσης ισορρόπησε το ματς χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Παπαβασιλείου. Η μόνο ευκαιρία που κατάφεραν να κάνουν οι παίχτες της τυπικά γηπεδούχου ομάδας, ήταν έπειτα από λάθος συνεννόηση του Παπαβασιλείου με τους αμυντικούς του ΠΑΣ, να καταλήξει η μπάλα κόρνερ. 

Το τελικό 1-0 αδικεί την ομάδα της Πρέβεζας. Αν οι παίχτες του ΠΑΣ ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ. Κατσούλας, Μπλιάου, Σο οι κορυφαίου του ΠΑΣ Πρέβεζα χωρίς να υστερήσει κανείς από την υπόλοιπη ομάδα. 

Στο πρώτο ημίχρονο αποχώρησε χωρίς να γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του τραύματος ο Κώστας Ζήσης της Ένωσης. 

Άριστη η διαιτησία του κ.Αλεξανδρόπουλου. Μικροεντάσεις δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μεταξύ φιλάθλων του ΠΑΣ και της Ένωσης χωρίς να υπάρξει περαιτέρω συνέχεια. 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου