Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2016

Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε τη μνήμη του δωρητή Αναστασίου Θεοφάνη


Την μνήμη του δωρητή Αναστασίου Θεοφάνη τίμησε  το Σάββατο   ο Δήμος της Πρέβεζας απονέμοντας επαίνους στους μαθητές  των λυκείων οι οποίοι πρώτευσαν κατά την  σχολική χρονιά 2015-2016.

Παράλληλα  με την βράβευση των αριστούχων μαθητών  πραγματοποιήθηκε και η  Απονομή των Πτυχίων στους απόφοιτους του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” καθώς και η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ωδείου.


Ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού Κοσμάς Κορωναίος   στον χαιρετισμό του συνεχάρη τόσο τους μαθητές των λυκείων όσο και τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται   στον χώρο αυτό.



Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης ο οποίος αναφέρθηκε στην έννοια   της προσφοράς που έκανε πράξη ο Αναστάσιος Θεοφάνης  και όλοι οι δωρητές, χαρακτηρίζοντας το ως  ένα  αγαθό με ιδιαίτερη σημασία το οποίο δίνει δύναμη και  κουράγιο σε αμέτρητες οικογένειες οι οποίες πλήττονται από την φτώχεια , την ανέχεια και την κοινωνική απομόνωση.


Ο κ.Μπαϊλης επίσης, συνεχάρη εκτός από τους αριστούχους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς τους  εκφράζοντας την ευχή όλοι να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται.

Οι  μαθητές που πρώτευσαν ανά λύκειο είναι :


1ο ΓΕΛ Πρέβεζας  Ψαρουδάκης Ανδρέας του Εμμανουήλ με βαθμό απολυτηρίου 20 ο οποίος εισήχθη πρώτος  στην σχολή  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Εθνικού Μετσόβειου   Πολυτεχνείου.
Επίσης ο Ανδρεας  συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία σε όλα τα επιστημονικα πεδία σε ολόκληρο το Νομο ΠΡΈΒΕΖΑΣ.

2ο ΓΕΛ Πρέβεζας   Α) Τσιόκου Χριστίνα του Χρήστου με βαθμό απολυτηρίου 20 φοιτήτρια πλέον της Ιατρικης  Θεσσαλονίκης.
                                 
β)  Τσιλόγλου Κλέανδρος  του Γεωργίου  με βαθμό απολυτηρίου 20  φοιτητής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνων
                                
γ)Μίχα Ευφροσύνη του Τιμολέων  με βαθμό απολυτηρίου 20 φοιτητρια της Νομικης Σχολής Αθηνών.

ΜΟΥΣΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΈΒΕΖΑΣ:Νούση Σάντσεζ Χαρά Αίόνα του Χοσέ Ιγνάσιο με βαθμό απολυτηρίου 19 και 3 δέκατα φοιτήτρια της Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ:Τσεκούρα  Θεοδώρα του Χρήστου με βαθμό απολυτηρίου 18 και 8 δέκατα.

ΓΕΛ ΛΟΥΡΟΥ :Αντώναρος Αλέξανδρος του Χρήστου με  βαθμο απολυτηρίου  19 και 8 δέκατα φοιτητής  της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστων του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

1ο ΕΠΑΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ:Στεργιόπουλος Αντώνιος  Παύλος του Αποστόλου με απολυτήριο 19 και 4 δέκατα , πρώτος στην  σχολή  Υπαξιωματικών Διοίκησης Αεροπορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου