Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

ΗΠΕΙΡΟΣ: Πως θα εξελιχθεί ο καιρός τη νέα εβδομάδα; Αναλυτική πρόγνωση


Λίγες μόνο βροχές κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη  και γενικά ήπιες θερμοκρασίες αναμένουμε στην Ήπειρο τη νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά:
Αραιές νεφώσεις θα επικρατούν αρχικά τη Δευτέρα (5.12.2016) οι οποίες από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το βράδυ της Δευτέρας, ξημερώματα Τρίτης, κυρίως στo νομό Θεσπρωτίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς στα παράκτια και πεδινά τμήματα, 3 έως 13 στα ημιορεινά και από 0 έως 9 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα ανατολικά – βορειοανατολικά έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από το απόγευμα σε δυτικούς – νοτιοδυτικούς έως 4 μποφόρ.
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα επικρατούν νεφώσεις, θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα βροχές και  καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της Ηπείρου, οι οποίες  το βράδυ της Τρίτης θα είναι κατά τόπους έντονες, Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως και 4 μποφόρ.
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης τα φαινόμενα σταδιακά θα υποχωρήσουν, με αποτέλεσμα από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας καθώς και την Παρασκευή να επικρατεί ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως τη νύχτα και νωρίς το πρωί το κρύο θα είναι αρκετό. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου