Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γιώργος Βενέτης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Πρέβεζα


Ο 25χρονος Θεσπρωτός  τερματοφύλακας, Γιώργος Βενέτης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Έτσι, ο Γιώργος Βενέτης το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασε στο Αθανασία Τσουμελέκα, όπου και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.


Προηγουμένως, τον νέο ποδοσφαιριστή υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Πετρόπουλος όπου και δήλωσε: 

"Εύχομαι στον Γιώργο Βενέτη να είναι καλορίζικος, να αποδείξει την αξία του στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα, διότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πιστεύω πως ο νέος μας ποδοσφαιριστής θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ο οποίος και απ’ ότι γνωρίζω έχει πολύ καλό χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδου. Τέλος, του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι γερός και δυνατός"

Γιώργος Βενέτης 25χρονος τερματοφύλακας από Ηγουμενίτσα, έχει αγωνιστεί Σούλι Παραμυθιάς , Θεσπρωτός (Γ’ Εθνική) και Αστέρας Παραποτάμου.

Ενώ,  ο 25χρονος τερματοφύλακα ανέφερε "Βασικός στόχος είναι να φτιάξουμε όλοι μαζί μια πολύ καλή ομάδα τόσο για την αγωνιστική χρονιά που διανύουμε όσο και για την επόμενη (2017 -18). 

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι μια ιστορική ομάδα και αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγο που ήρθα. Στόχος του ΠΑΣ είναι να αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική και από τη πλευρά μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη αυτού του στόχου.  

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας τον κ.Πετρόπουλο το Δ.Σ. της ομάδας, και τον  προπονητή" . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου