Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017

Tο Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί την παιδική (και όχι μόνο) παράσταση


«Ο Αγησίλαγος» του Δημήτρη Μπασλάμ

Μια παράσταση με κούκλες και ζωντανή μουσική

Σάββατο 28 Ιανουαρίου & ώρα 18:00 στο κάστρο Αγίου Ανδρέα
γενική είσοδος: 8€     
Κρατήσεις θέσεων: 6945 531 392  & 6977 192 779 

Η ιστορία του διάσημου σεφ Αγησίλαγου. Οι μαγουλάδες και τα αναπάντεχα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την διατροφή του και όχι μόνο …

Η απίθανη διαδρομή του μέχρι να βρει το περίφημο ‘’κάτι άλλο’’  από την συνταγή του πελεκάνου γιατρού από το Μεξικό. 

Μια ολοκαίνουργια παράσταση με κούκλες και ζωντανή μουσική του Δημήτρη Μπασλάμ. Η Νανά Παπαγαβριήλ ο Σταύρος Ευκολίδης και η Σοφία Βούλγαρη εμψυχώνουν και συνδιαλέγονται με τις επιτραπέζιες κούκλες που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η Δήμητρα Γιοβάνη.

Μαζί τους δυο μουσικοί. Ο Αθηνόδωρος Καρκαφίρης και Ανθή Κύρκου, συμπληρώνουν μουσικά την ιστορία και σχολιάζουν τραγουδώντας τα παθήματα του κυρίου Αγησίλαγου.

Κείμενο -Σκηνοθεσία Δημήτρης Μπασλάμ
Χορογραφίες Δημήτρης Σωτηρίου
Κούκλες - Σκηνικά Δήμητρα Γιοβάνη 
Μουσική Δημήτρης Μπασλάμ
Σχεδιασμός Φωτισμών Κέλλυ Εφραιμίδου 
Κοστούμια Νίκος Δάλλας
Ερμηνεία - Εμψύχωση Νανά Παπαγαβριήλ - Σταύρος  Ευκολίδης – Ηλίας Παπαδόποθλος
Μουσικοί Αθηνόδωρος Καρκαφίρης-Ανθή Κύρκου

Σταύρος Ευκολίδης: Τελείωσε τη δραματική σχολή του Κ.Θ.Β.Ε. το 2004. Έχει συνεργαστεί με την Πειραματική σκηνή της Τέχνης , τον Μαύρο Γάντζο και το Group Perros σε θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και για μεγάλους.
Ηλίας Παπαδόπουλος: Είναι απόφοιτος των Κύκλων Υποκριτικής και Σκηνοθεσίας του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Έχει συνεργαστεί με την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης», το Κέντρο Θεατρικής  Έρευνας Θεσσαλονίκης και  την ομάδα τέχνης Oberon.
Νανά Παπαγαβριήλ: Αποφοίτησε από το ΚΘΕΘ (ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Υπήρξε ενεργό μέλος της Πειραματικής σκηνής της Τέχνης από το 1996-2011 Ανθή Κύρκου_ Έχει σπουδάσει μουσική και μελετάει σύγχρονο τραγούδι Έχει παρουσιάσει ένα σόλο project με τίτλο «7 τραγούδια θα σας πω» βασισμένο σε παιδικά μουσικά όργανα.
Αθηνόδωρος Καρκαφίρης: Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνών  ‘Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου. ‘Έχει συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Παίζει κιθάρα, μπάσο, μπουζούκι και άλλα έγχορδα. Από το 2007 ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.
Χρήστος Παππάς: Έχοντας αποκτήσει πτυχία Ένοργάνωσης, Ωδικής, Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας, Σύνθεσης και δίπλωμα στο Φαγκότο συμμετέχει σε διάφορες συμφωνικές ορχήστρες. Παράλληλα είναι μέλος σαν πιανίστας των BrokenSeals και Boomstate του Ντίνου Σαδίκη και μπουζούκι στους πλήρει νταξει για τους οποίους συνθέτει μεγάλο μέρος των τραγουδιών τους.
Μαρία Λαζαρίδου: Είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και υπότροφος του Ι.Κ.Υ. Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη της εικαστικής ομάδας φωτισμού beforelight

(Δείτε το σχετικό video σε αυτό το Linkhttps://www.youtube.com/watch?v=5QmZj4ZTbvQ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου