Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνάντηση του Προέδρου του ομίλου UNESCO Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ κ.Ευαγγέλου Κατσίμπρα με τη Γενική Γραμματέα του Υπ.Πολιτισμού κ.Μαρία Βλαζάκη


Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο πολιτισμού συνάντηση του προέδρου του ομίλου UNESCO Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ κ.Ευαγγέλου Κατσίμπρα με τη Γενική Γραμματέα κ.Μαρία Βλαζάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα στα οποία υπάρχουν εκκρεμότητες και πρεπει να δοθεί προτεραιότητα στη λύση τους,ώστε να μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα η σύνταξη του φακέλου για ένταξη του αρχαιολογικού χώρου της Νικόπολης στα παγκοσμίως προστατευόμενα μνημεία απο την UNESCO. 

Επίσης απο την πλευρά του Ομίλου,τονίστηκε ιδιαίτερα η εκκρεμότητα που υπάρχει απο πλευράς Υπουργείου,για τον ορισμό της νέας ομάδας εργασίας του φακέλου υποψηφιότητας λόγω του οτι εδώ και δύο χρόνια περίπου εχει παύσει να υφίσταται η παλαιά ομάδα λόγω συνταξιοδότησης πολλών μελών της.

Η κ. Βλαζάκη διαβεβαίωσε οτι πρόθεση του Υπουργείου είναι να προχωρήσει η σύνταξη του φακέλου και οτι σύντομα θα υπάρξει και ο ορισμός της νέας ομάδας εργασίας.

ΟΜΙΛΟΣ UNESCO Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου