Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ - Έπεσε και το τελευταίο φρούριο των χαμηλών τιμών στα καφέ - μπαρ, Αυξήσεις τιμών από 1η Απρίλη


Η κρίση με το υπάρχον φορολογικό σύστημα, οδηγεί πολλούς από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να προβούν - αναπόφευκτα σε αύξηση τιμών των προιόντων.

Αναμφίβολα η πόλη της Πρέβεζας ήταν η τελευταία πόλη στην Ήπειρο, αν όχι στην Ελλάδα, που τον καφέ τα καταστήματα τον διέθεταν στα  2,50 ευρώ.

Έτσι, όπως οι ίδιοι αναφέρουν στην παρακάτω ανακοίνωση, για λόγους βιωσιμότητας των καταστημάτων αναγκάζονται να προβούν σε αυξήσεις τιμών.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Με σεβασμό στην καθημερινή σχέση που χτίσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθώντας να παρέχουμε πάντα προιόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σας ενημερώνουμε ότι για λόγους βιωσιμότητας των καταστημάτων μας από την 1η Απρίλη θα προχωρήσουμε στις αναγκαίες αυξήσεις σκεπτόμενοι κ την δική σας δύσκολη οικονομική συγκυρία. π.χ για κάθε 1ευρώ που εισπράττουμε τα 83λεπτά είναι φόροι κ εισφορές!!!! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση κ τη στήριξη σε μας και τους εργαζομένους σε αυτά".

Την ανακοίνωση υπογράφουν τα παρακάτω καταστήματα

Κουρδιστό Πορτοκάλι, Alila tales & spirits, Κυανή Ακτή, All day, Barrio, Diem, Prevere, Τσέρκι, Ρολόι, Μποτίλια, Lord's House.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου