Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2017

Απόλυτη Πλειοψηφία της ΔΑΣ ΟΤΑ στο Ν.Πρέβεζας - Ψήφοι κ Έδρες


Την απόλυτη πλειοψηφία  κατέκτησε το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής  Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ) ΟΤΑ, που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ, στις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 15 ΜΑΡΤΗ για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής, και ΝΤ ΑΔΕΔΥ στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Α΄ Βαθμού Νομού Πρέβεζας.

Για το ΔΣ ψήφισαν 364 εργαζόμενοι.                                                                                                
Η ΔΑΣ ΟΤΑ έλαβε 218ψήφους και 6 εδρες, και 11εδρες για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ  από 148ψηφους και 4εδρες  το 2014 για ΔΣ.

Ο συνδυασμός «Ανατροπή Τώρα»   έλαβε 57ψήφουςκαι1εδρα ,και 3εδρες για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, από137ψηφους και 3εδρες  το 2014 για ΔΣ .

Ο συνδυασμός «Στην Απέναντι Όχθη» (ΣΥΡΙΖΑ, κ.α.) έλαβε 68ψήφους και 2εδρες στο ΔΣ, και 4εδρες στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ ,από 80 ψήφους και 2 έδρες  το 2014για ΔΣ.

Η Δημοκρατική  Αγωνιστική Συνεργασία στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζομένους των Δήμων της Πρέβεζας που με την ψήφο τους στις εκλογές έδωσαν στην ΔΑΣ την απόλυτη πλειοψηφία .

Δηλώνουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, μέσα και έξω από το ΔΣ, την προσπάθεια για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων τους, ότι θα δώσουμε τη μάχη ανυποχώρητα, αδιάλλακτα για τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων ενάντια στα μέτρα φτώχειας και εξαθλίωσης.

Για την ανασυγκρότηση και ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, κόντρα στον παλιό και νέο εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό, σε σύγκρουση με όλους εκείνους που θέλησαν και θέλουν να οδηγήσουν το Σωματείο μας στην αδράνεια, που προσπαθούν να περάσουν στους εργαζομένους τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό, κόντρα στη γραμμή της συμβιβασμένης πλειοψηφίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και των επιχειρηματιών στο χώρο της Τοπικής Διοίκησης αλλά και συνολικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου