Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: "Δώρο" Καχριμάνη σε εργολάβο για την κάλυψη έκπτωσης σε άλλο έργο!



Γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος των Ιωαννίνων, Κώστας Καλτσής !

Ο άνθρωπος είναι αδιόρθωτος! Για τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξ. Καχριμάνη λέμε, που συνεχίζει μια τακτική που μοιάζει ρουσφετολογική, ψηφοθηρική και για αυτό εξυπηρέτησης συμφερόντων, όλα όμως νομιμοφανή!

Δείτε τώρα τι συνέβη. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο "Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της Περιφέρειας", στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Περιλαμβάνει ανακαίνιση και του περιβάλλοντος χώρου, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, δύο ανεμογεννήτριες, γεώτρηση και διάφορα άλλα, προϋπολογισμού 959.511,12 ευρώ, από το πρόγραμμα "Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας- Αλβανίας" και ανάδοχο την εταιρία Α&Π. Λάμπρης Ο.Ε, με έκπτωση... 2%!

Στη συνέχεια οι της Περιφέρειας, ο κ. Καχριμάνης δηλαδή, αποφάσισαν με άλλη εργολαβία να... στεγανοποιήσουν δώματα της στέγης του κτιρίου, από το πρόγραμμα... αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών!

Έτσι, διατέθηκαν 24.600 ευρώ και με την διαδικασία του... κατεπείγοντος ανέθεσαν το έργο στην ίδια εταιρία και συμπεραίνεται ότι με αυτόν τον τρόπο κάλυψαν και την έκπτωση του 2% που είχε δώσει για την "αναβάθμιση " του κτιρίου!

Για ποιό λόγο δεν συμπεριλήφθηκαν αυτές οι εργασίες στην αρχική εργολαβία; Και τι σόι έκπτωση είναι αυτή του... 2%; Θεωρεί κανείς ότι είναι συμφέρουσα κι έτσι δεν χρειάστηκε να επιδιωχθεί καλύτερη;

Εν κατακλείδι να σημειώσουμε ότι την προαναφερθείσα εταιρία την συναντάμε πολλές φορές στους πίνακες με τις απ' ευθείας αναθέσεις και κατατμήσεις των έργων στις οποίες προέβαινε και συνεχίζει ο κ. Καχριμάνης, που κάποτε, κάποιος εισαγγελέας θα τον καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου