Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την έρευνα υδρογονανθράκων και σε Αρτα-Πρέβεζα


Ο Όμιλος ΕΛΠΕ δηλώνει την ευαρέσκειά του για την επιτάχυνση των διαδικασιών στον τομέα έρευνας και εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων.


Με τη μονογραφή της Σύμβασης Μίσθωσης για την «Περιοχή 2»δυτικά της Κέρκυρας, γίνεται ένα σημαντικό βήμα το οποίο θα ολοκληρωθεί με την κύρωση της Σύμβασης από τη Βουλή των Ελλήνων. 

Οπως αναφέρει με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε: "Ευελπιστούμε ότι εντός των επομένων ημερών θα υπογραφεί πανομοιότυπη Σύμβαση Μίσθωσης για την«Περιοχή 10» στο νότιο Ιόνιο και θα ολοκληρωθεί ο προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο των Συμβάσεων για τις περιοχές «Άρτα – Πρέβεζα» και «ΒΔ Πελοπόννησος»". Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δηλώνει απολύτως έτοιμος να... ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς το ότι είμαστε εταίροι με δυο διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες, όπως η TOTAL και η EDISON. 

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή του -και θα επενδύσει, προκειμένου- να διαπιστωθεί εάν και πού υπάρχουν εκμεταλλεύσιμοι Υδρογονάνθρακες στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας. Σε αυτό το πλαίσιο, θα ανταποκριθεί και σε νέες προσκλήσεις, οι οποίες πιθανώς θα παρουσιαστούν για έρευνα και εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων σε άλλες περιοχές της χώρας μας. Είναι αυτονόητο πως ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα ενημερώσει επισήμως και υπευθύνως, όταν και αν υπάρξουν νέες συμφωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου