Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Αθώος αλλοδαπός κάτοικος Άρτας για σωματεμπορία, παρά την καταδικαστική πρόταση της κ. Εισαγγελέως σε βαθμό κακουργήματος


Παρέμειναν 18 μήνες προσωρινά κρατούμενοι "άνθρωποι της νύχτας" - ιδιοκτήτες bar που απασχολούσαν ημεδαπές και αλλοδαπές στην Κέρκυρα το καλοκαίρι του 2015.


Η Υποδ/νση Ασφαλείας Κέρκυρας είχε φροντίσει να επισυνδέσει τα τηλέφωνα των κυρίως κατηγορουμένων ενώ μία ημεδαπή με καταγωγή από την Αρτα είχε καταγγείλει σε βάρος της σωματεμπορία και ληστεία από αλλοδαπό κάτοικο Αρτας ο οποίος παλαιότερα είχε απασχολήσει την πόλη της Αρτας για διακίνηση ναρκωτικών. 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας μετά από εννέα (9) μαραθώνιες συνεδριάσεις με την απόφασή του που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 23/3/2017 ομόφωνα μετέτρεψε την κακουργηματική κατηγορία της σωματεμπορίας κατ΄επάγγελμα σε μαστροπεία και διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας, έκρινε αθώους τους κατηγορούμενους για την ληστεία και την σύσταση συμμορίας και όλοι οι προφυλακισθέντες αποφυλακίσθηκαν. 

Συνήγορος του αλλοδαπού κατοίκου Αρτας βασικού σωματέμπορου και ηθικού αυτουργού στη ληστεία ήταν ο δικηγόρος Αρτας Δημήτριος Λαμπράκης.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση της κ. Εισαγγελέως του ΜΟΔ Κέρκυρας ήταν καταδικαστική για τους κατηγορουμένους σε βαθμό κακουργήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου