Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 01, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όταν είχε έρθει ο Ιαβέρης στην Πρέβεζα κανείς δεν έδωσε το ΠΑΡΩΝ !, ενώ η εκδήλωση είχε τελειώσει Άρον - άρον από την αγενή συμπεριφορά μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας !


Μιλάτε για την 'Αριστερά' την πρόοδο και γενικότερα για τις νέες ιδέες. 

...Θα επανέλθουμε όμως σ' αυτό το παραπάνω !

Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και συγκεκριμένα τον Απρίλη του 2013,   Η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Δικαστηρίου Ανηλίκων Πρέβεζας σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, είχαν απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς φορείς, πολίτες κτλ για μια σπουδαία εκδήλωση ευαισθητοποίησης μαθητών Λυκείου σε θέματα οδικής ασφάλειας και   συμπεριφοράς, με επίσημο προσκεκλημένο τον  κύριο Τάσο Μαρκουίζο «Ιαβέρη», Οδηγό αγώνων αυτοκινήτου, όπως σας είχαμε ενημερώσει τότε και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Πράγματι, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από λίγες ημέρες, με σχεδόν απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ, αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά κανείς ΔΑΣΚΑΛΟΣ  δεν είχε σκεφτεί να φέρει τους μαθητές του στην σπουδαία αυτή εκδήλωση.

Μάλιστα, η εν λόγο εκδήλωση είχε τελειώσει Άρον - άρον, και αυτό διότι  δύο μελη της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας είχαν τότε εισβάλει στην  αίθουσα όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη η ομιλία του  κ. Κωνσταντίνου Σιώρου, Διοικητή Τροχαίας Πρέβεζας και του είχαν ζήτησαν με άκομψο και αγενή τρόπο να συντομεύσει την ομιλία του διότι υπήρχε προγραμματισμένη προβολή ταινίας, δείτε χαρακτηριστικά ΕΔΩ


Επιπλέον δέκτης της αγενής συμπεριφοράς αυτής είχε γίνει και ο κ. Ευάγγελος Μάστακας, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας. Τα δύο αυτά μέλη της Κ.Λ.Π. είχαν διαμαρτυρηθεί με εντελώς αγενή τρόπο και αυτό διότι ήταν προγραμματισμένη προβολή ταινίας....Και είχε καθυστερήσει η προβολής της..περί τα 10 λεπτά !

Έπειτα, από λίγες μέρες, η κ.  Αντωνία Παπαμιχαήλ Ψυχολόγος – Επιμελήτρια Ανηλίκων, είχε την ευγενή καλοσύνη να μας αποστείλει σχετική ενημέρωση αναφορικά με τον απολογισμό των δράσεων για την οδική ασφάλεια με κύριο στόχο την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση του μαθητικού κοινού, δείτε ΕΔΩ

Τώρα, που ο Ιαβέρης μιλά στα κανάλια, κάθεστε όλοι και τον παρακολουθείτε με το στόμα ανοιχτό...όταν όμως είχε έρθει στο "σπίτι" σας, κανείς σας δεν τον τίμησε !!!!

Για αυτό σας λέμε, αυτός ο τόπος δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα....

Όσα αφορά αυτούς που είχαν επιδείξει την αγενή τους συμπεριφορά εντός του Πολιτιστικού Κέντρου όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση......τα σχόλια είναι περιττά !!!

Έτσι, απλά για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου