Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 17, 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ, Το Φάντασμα της ΑΙΩΝΙΑΣ ΟΔΟΥ!


Βάλθηκε να συνεχίσει το ένδοξο έργο του Ακη στο Δημοσίων Εργων

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Οι “σεσημασμένοι” εγχώριοι μεγαλοεργολάβοι με διευθυντή της ορχήστρας των υπερτιμολογήσεων τον Χρήστο Σπίρτζη μόνο αυτό το μουσικό έργο θα μπορούσαν να παράξουν: 7 χιλιόμετρα ουρές στην Αιωνία Οδό (κατ΄ευφημισμόν Ιονία Οδός) με την πρώτη βροχή.
Χρειάστηκε πράγματι μια κατάρα της διπλοθεσίτισσας (εν δυνάμει συνταξιούχου Χριστίνας Σούζη) για να γίνει της Αποκαλύψεως.
Η εν δυνάμει συνταξιούχα Χριστίνα Σούζη προκέλεσε την καταιγίδα με τεχνογνωσία από τους Ψεκασμένους.
Οι εθνικοί μας εργολάβοι παρέδωσαν έναν δρόμο κατσιαπλιάδικο σαν τα μούτρα τους και σαν τα μούτρα των κυβερνώτων μια και με αυτά τα μούτρα χειμώνα-καλοκαίρι η Ολγα Γεροβασίλη πηγαινοέρχεται στην Αρτα λέω και κλαίω.
Τα εγκαίνια των δρόμων με την παρουσία του περιφερόμενου πρωθυπουργού είναι νωπά στις μνήμες των οξυδερκών τηλεθεατών ψηφοφόρων.
Κάποιοι από δαύτους το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα χρειάστηκε να αποκτήσουν υπομονή Survivor για να καταφέρουν να φθάσουν στον προορισμό τους. Αλλά και που έφτασαν τι σημασία έχει, έτσι κι αλλιώς χαμένα κορμιά είναι και οι ίδιοι σαν κι αυτούς που ψηφίζουν.
Καθότι εάν οι οξυδερκείς Ελληνες ψηφοφόροι δεν ήταν χαμένα κορμιά θα είχαμε καλύτερο και εντιμότερο πολιτικό προσωπικό και όχι τα γνωστά λαμόγια της μεταπολίτευσης που δεν λέει να τελειώσει.
Τέλος πάντων η σημερινή μέρα ήταν αφιερωμένη στον Χρήστο Σπίρτζη ο οποίος βάλθηκε να συνεχίσει το ένδοξο έργο του Ακη Τσοχατζόπουλου στο Δημοσίων Εργων…


kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου