Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Απριλίου 15, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Πρόεδρος του Μύτικα κ.Ντίτσος για τον αυριανό αγώνα κρίκετ των Πακιστανών στο γήπεδο του Μύτικα


Ο Πρόεδρος του ΤΚ Μύτικα, Νικόλαος Ντίτσος για τον αυριανό αγώνα κρίκετ των Πακιστανών (Κυριακή του Πάσχα), στο γήπεδο του Μύτικα, όπως σας ενημερώσαμε ΕΔΩ

Η ανακοίνωση - δελτίο τύπου του κ.Ντίτσου αναφέρει τα εξής:

"Με έκπληξη διάβασα σημερα σε σαιτ του τοπικου τυπου, οτι οι κατοικοι του μυτικα αντιδρουν για την διεξαγωγή του αγωνα ΚΡΙΚΕΤ στις 16/4/17 ημερα του πασχα μεταξυ πακιστανων μεταναστων στο γηπεδο του Μυτικα! 

Στους αντιδρουντες εχω να πω τα εξής. 

1ον το γηπεδο του Μυτικα φτιαχτηκε με χλοοταπητα απο εμενα και κανεις τοτε δεν ηρθε να συνεισφέρει οικονομικα, παρ ότι ολοι γνωριζουν οτι γηπεδο με χλοοταπητα υπογειο και αυτοματο δικτυο ποτισματος δεν γινετε με ψεματα. Αντ'αυτού καποιοι πολιτικαντηδες θελησαν να οικειοποιησουν τις δικες μου προσπαθειες. 

2ον απο το 2011 και μετα το γηπεδο το συντηρει ο εκαστοτε προεδρος του Αθλιτικου Ομιλου Μυτικα. Αυτος πληρωνει κουρεματα βαψιμο γραμμων βλαβες κλπ, χωρις να εχει καμια συμμετοχη ο δημος. 

3ον οι αντιδρουντες κατοικοι θα πρεπει να σκεφτουν οτι ισως καποιο αγαπημενο τους προσωπο ειναι και αυτο μεταναστης σε χωρα σαν την να δικη μας...πολιτισμενη? 

4ον οι πακιστανοι ειναι φιλησυχος λαος εξ ου και οι ΓΚΑΛΑΣ που ειναι απογωνοι του Μ.Αλεξανδρου.. 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.! 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 

Με τιμη Ντιτσος Νικολαος 
Προεδρος Τ.Κ.ΜΥΤΙΚΑ
Δελτιο τυπου

1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρε γιατί δεν τους πέρνεις σπίτι σου τότε αφού τους αγαπάς τόσο πολύ και να τους ταΐζεις στην ταβέρνα σου??
    Υ.Γ Είναι "Καλλας" και όχι ...ΓΚΑΛΑΣ.... δεν προέρχονται απο τον Γκάλη άλλα από το Καλ (=ήλιος) άντε γιατί έχουμε πάθει παράκρουση εδώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή