Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 17, 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΚΡΕΜΟΣ, Θα προσλαμβάνατε κάποιον από ΔΑΥΤΟΥΣ;


Θέμα εθνικής επιβίωσης η ριζική αλλαγή του πολιτικού προσωπικού


Κάποτε θα συνέβαινε κι αυτό. Αίφνης οι Ελληνες ανακαλύπτουν ότι δεν διαθέτουν ηγέτες, παρά ένα τσούρμο πολιτικούς- υπαλλήλους μιας χούφτας νταβατζήδων. Το συνειδητοποίησαν πρώτοι οι νέοι επιστήμονες (περί τους 140.000) που έκοψαν λάσπη και απέδρασαν στο εξωτερικό. Το συνειδητοποιούν όλο και περισσότεροι ψεκασμένοι εντός Ελλάδος. Η ριζική αλλαγή του πολιτικού προσωπικού της χώρας είναι πλέον θέμα εθνικής επιβίωσης. Και περνάει μέσα από την παρακμή και οικονομική χρεοκοπία των ΜΜΕ που διαπλέκονται με τα υπάρχοντα κόμματα και τους υπάρχοντες ξοφλημένους πολιτικούς. Δεν είναι δυνατόν να κυβερνάνε τη χώρα πρόσωπα που κανείς σοβαρός επιχειρηματίας, ούτε καν μικρομεσαίος, δεν θα προσλάμβανε στην επιχείρησή του.

Από την Ιόλη Πιερίδη 

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της ομαδικής παρακμής και παράκρουσης των ψηφοφόρων. Φαινόμενο που χαρακτήρισε ολόκληρη τη μεταπολίτευση και μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Εάν δεν αλλάξουν τα κριτήρια επιλογής του πολιτικού προσωπικού η Ελλάδα δεν έχει μέλλον.


Στην εικόνα βλέπεις το μέλλον σου. Αφού φτύσουμε αίμα τα απαλλαγούμε από τους εξουσιομανείς κατσιαπλιάδες των Συριζανέλ θα έλθει ο λευκός Ομπάμα παρέα με τους οξυδερκείς Βασίλειο Κικίλια και Μακάριο Λαζαρίδη να βγάλουν την Ελλάδα από το τέλμα. Απελπίσια. Αδιέξοδο. Μαυρίλα.Οτι ακριβώς αξίζει στον Ελληνα ραγιά ψηφοφόρο. Κι αν οι κατσιαπλιάδες του Συριζούλη που μπρος στο πάθος τους για την εξουσία κουβαλάνε ακόμη και ένα φανάρι από τα Ιεροσόλυμα με τιμές αρχηγού κράτους και δεν κολώνουν πουθενά, έχεις και τον δυστυχή Κυριάκο να υποδύεται τον Ομπάμα στην εποχή του Τραμπ. Σε μια βίαιη εποχή που ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει πυρηνικές δοκιμές, ο Ερντογάν ετοιμάζεται να επαναφέρει την θανατική ποινή και ο Τραμπ βομβαρδίζει με πυραύλους ότι κινείται. Μέσα σ΄αυτή την γενικότερη εικόνα ο Μητσοτάκης έβαλε μια μπασκέτα από τα Τζάμπο στο γραφείο και πετάει το μπαλάκι μπρος στα γουρλωμένα μάτια από το θαυμασμό των οξυδερκών συνεργατών του. Την ίδια στιγμή ο Τσίπρας ως άλλος Τόλης Βοσκόπουλος πετάει από τα μπαλκόνια στάμνες και εύχεται φωναχτά να μην περνάει ο Σόιμπλε από κάτω. Με απλά λόγια η μακακία (των δύο κορυφαίων ηγετών μας) πάει σύννεφο. Λίγια μίλια πιο κει ο Ενρντογάν αισθάνεται και επίσημα πλέον Σουλτάνος της Τουρκίας. Σε ομιλία που εκφώνησε ενώπιον του πλήθους είπε ότι μετά το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα «θα συνεχίσουμε την πορεία μας γρηγορότερα κι ισχυρότεροι».

"Θα συζητήσω αμέσως το ζήτημα της επαναφοράς της θανατικής ποινής(!!!) με τον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ και τον ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος Μπαχτσελί, είπε ο Ερντογάν. Ο ίδιος τόνισε ότι θα θέσει το θέμα της επαναφοράς της θανατικής ποινής σε δημοψήφισμα, εφόσον χρειαστεί. Νωρίτερα, είχε εμφανιστεί ενωτικός σε διάγγελμά του, μετά το διχαστικό αποτέλεσμα που του δίνει περιορισμένη νίκη στο δημοψήφισμα για τη διεύρυνση των αρμοδιότητών του.Ο Ερντογάν τόνισε ότι το στρεβλό σύστημα διακυβέρνησης της Τουρκίας θα αλλάξει και κάλεσε όλο τον τουρκικό λαό, τόσο όσους ψήφισαν «ναι» όσο και όσους ψήφισαν «όχι» να βαδίσουν μαζί και ενωμένοι στο μέλλον.Ανέφερε επίσης ότι όλα τα άρθρα της συνταγματικής αναθεώρησης θα τεθούν άμεσα σε ισχύ, ωστόσο ορισμένα θα τεθούν σε ισχύ το Νοέμβριο του 2019. Χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην Ευρώπη, ο Ερντογάν τόνισε ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του τουρκικού έθνους, «ειδικά οι σύμμαχοί μας». «Θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν τους ψηφοφόρους μας» δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν και εξέφρασε την ελπίδα πως τα αποτελέσματα θα ωφελήσουν την Τουρκία. Σύμφωνα με τον ίδιο τα ανεπίσημα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο αριθμός των ψήφων υπέρ του «ναι» ανέρχεται σε 25 εκατομμύρια, δηλαδή 1,3 εκατομμύρια περισσότερες ψήφοι έναντι του «όχι». «Όλες οι ψήφοι είναι σημαντικές στο δημοψήφισμα» είπε ο Ερντογάν και υποστήριξε ότι η στήριξη των πολιτών για την συνταγματική αναθεώρηση αυξήθηκε στη νοτιοανατολική Τουρκία. Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους μίλησε για μια ιστορική απόφαση που έλαβε ο τουρκικός λαός κι ότι η μεταρρύθμιση αυτή είναι η σημαντικότερη στην ιστορία της Τουρκίας. Απέναντι στον Σκοταδιστή Σουλτάνο μια υποτιθέμενη Ευρωπαική χώρα (τρομάρα μας) δίνει αντίστοιχο ρεσιτάλ σκοταδισμού, αμορφωσιάς, θρησκοληψίας, παγανισμού και κατσιαπλιαδισμού με εικόνες σαν κι αυτές που ακολουθούν. Δεν υπάρχει σωτηρία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου