Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

Μεγάλη διαφήμιση της Πρέβεζας από αεροπορική εταιρία στην Αυστρία


“Αίσθηση προκάλεσε σε Έλληνες που ταξίδεψαν για το Πάσχα στη Βιέννη, γιγαντοαφίσα της αεροπορικής εταιρείας Niki, τοποθετημένη κατά μήκος οδικού άξονα, που προτρέπει τους Αυστριακούς να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και έχει και τις Ελληνικές πόλεις στις οποίες έχει πτήσεις η συγκεκριμένη εταιρεία. Όπως φαίνεται και στην αφίσα υπάρχουν πτήσεις για Κέρκυρα, Πρέβεζα, Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Σαντορίνη, Κρήτη, Κω, Ρόδο και Κάρπαθο.

Μεγαλύτερη εντύπωση δεν έκανε τόσο η αναφορά στους γνωστούς τουριστικούς προορισμούς όπως Κέρκυρα, Σαντορίνη κλπ όσο στην Πρέβεζα, που πλέον χρόνο με το χρόνο κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των ξένων τουριστών, ως βάση για διαμονή, αλλά και ταξιδιωτικές εξορμήσεις στη γύρω περιοχή.
Όχι ότι από μόνη της αυτή η διαφήμιση θα φέρει νέους επισκέπτες στην περιοχή μας, αλλά δεν παύει να είναι μία ευρείας κλίμακας διαφήμιση στην καρδιά της Ευρώπης, που δεν προτρέπει απλώς το κοινό της Αυστρίας να ταξιδέψει προς την Ελλάδα, αλλά επιλέγει μεταξύ των αξιόλογων προορισμών και την πόλη της Πρέβεζας, γιατί δεν αναφέρει αεροδρόμιο Ακτίου, αλλά Πρέβεζα, κάτι που δεν κατάλαβαν ποτέ αυτοί που φρόντισαν για ψηφοθηρικούς λόγους να αλλάξουν το όνομα του αεροδρομίου μετά από πολλά χρόνια.

Εφημερίδα Βήμα της Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου