Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 17, 2017

IONIA ΟΔΟΣ LIVE, ΘΡΙΛΕΡ στις πέτσινες εθνικές οδούς του Σπίρτζη και των ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ


Απίστευτη ταλαιπωρία των οξυδερκών εκδρομέων[VIDEO]

Δείτε το ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ των υποτιθέμενων νέων εθνικών οδών που παρέδωσαν οι Τσίπρας-Σπίρτζης παρέα με τους εργολάβους. Πάνω από 6 χλμ το μποτιλιάρισμα στην Ιονία Οδό.




Δείτε το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ:

Η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα έχει δημιουργήσει τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Ιόνια οδό από  την Ρίζα έως και το Ευηνοχώρι. Το Nafpaktianews.gr βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί από την Ρίζα έως και την Άνω Βασιλική. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες την κατάσταση επιβάρυνε ένα τροχαίο που συνέβη λίγο πριν την έξοδο των τούνελ της Κλόκοβας ευτυχώς όμως μόνο με υλικές ζημιές.
Η Τροχαία σταδιακά κόβει την κυκλοφορία για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας . Σύμφωνα με οδηγούς υπάρχει μεγάλη αναμονή.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, καταγράφησαν ουρές τουλάχιστον έξι χιλιομέτρων στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ιωάννινα προς Αντίρριο και συγκεκριμένα από το 10χλμ (Γαβρολίμνη) έως το 4ο χλμ (τουνελ κλόκοβας).



Η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα προκάλεσε τεράστιο μποτιλιάρισμα στο νέο αυτοκινητόδρομο, από  την Ρίζα έως και το Ευηνοχώρι. Την δύσκολη κατάσταση επιβάρυνε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι πριν την έξοδο των τουνελ της Κλόκοβας.


Η Τροχαία σταδιακά διέκοπτε την κυκλοφορία των οχημάτων προκειμένου να αποφευχθεί μποτιλιάρισμα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί οδηγοί ακινητοποιήθηκαν  στον δρόμο, μετά το Μεσολόγγι, κοντά στον κόμβο της Γαβρολίμνης


Y.Γ>Στείλτε μας φωτογραφίες σας να γελάσουμε με τα χάλια σας…

kourdistoportcali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου