Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017

Η Πρεβεζάνα Σοφία Τσιακάλου στους 20 καλύτερους του Master Chef


Η Σοφία Τσιακάλου με καταγωγή από την Πρέβεζα και κόρη του γνωστού για την ασχολία του με την μουσική Γιώργου Τσιακάλου, πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό παιχνίδι για την ανάδειξη του καλύτερου Master Chef που παρουσιάζεται από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR CHANNEL.

Η Σοφία είναι εργαζόμενη στο δημόσιο εδώ και 17 χρόνια, ζει στην Πρέβεζα και είναι μητέρα 4 ανήλικων παιδιών. Την αίτηση στο παιχνίδι την έκανε για να δείξει πως όποιος θέλει κάτι πάρα πολύ μπορεί και το καταφέρνει με τις όποιες δυσκολίες και μπορεί να συνδυάσει, οικογένεια, εργασία και δημιουργία. 

Η Σοφία στην πρώτη παρουσία στο παιχνίδι κατέπληξε τους 3 κριτές (γνωστούς chef) και με μια εναλλακτική πρόταση πέρασε πανηγυρικά στους καλύτερους 50 από τις συνολικά 4500 υποψήφιους που είχαν κάνει αίτηση. 

Όμως το πάθος της για την μαγειρική, η όρεξη και η διάθεση για δημιουργία συνεχίστηκε και η πρεβεζάνα υποψήφια Master Chef έκανε ένα βήμα παραπάνω και πέρασε στους 20 καλύτερους του παιχνιδιού, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι όλα γίνονται με σωστό προγραμματισμό. 

Εμείς να της ευχηθούμε ότι το καλύτερο για την συνέχεια με τα όνειρά της να γίνονται πράξη και μακάρι να είναι η επόμενη Master Chef της Ελλάδος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου