Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Συμμετοχή της ΑΕΝ Ηπείρου/ Σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας, στην Διεθνή Έκθεση "Πανηπειρωτική 2017"


Από 10-05-2017 έως και 14-05-2017 πραγματοποιήθηκε  στα Ιωάννινα η διεθνής έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017», στην οποία συμμετείχε και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με εκθεσιακό περίπτερο.
  
Σκοπός της συμμετοχής ήταν η προσέλκυση των νέων στο ναυτικό επάγγελμα και η γνωριμία του κοινού με τον Διοικητικό φορέα της Εμπορικής Ναυτιλίας.  Το περίπτερο προέβαλαν με επιτυχία οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου / Σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας .

Την έκθεση εγκαινίασε  ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ Νεκτάριος , ο οποίος και ξεναγήθηκε από στους σπουδαστές της Ακαδημίας στους χώρους του περιπτέρου.

Στην τελετή των εγκαινίων εκτός από τον Υφυπουργό από πλευράς Υπουργείου Ναυτιλίας παρέστησαν η Σύμβουλος του Υπουργού για θέματα Ναυτικής Εκπαίδευσης κα ΜΩΕ Ασπασία, ο Διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, ο Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Πλοίαρχος ΛΣ ΜΑΖΗΣ Αντώνιος, ο Διοικητής της ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ Πλωτάρχης ΛΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ Κων/νος , καθώς και η Διευθύντρια της Σχολής κα ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ Αικατερίνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου