Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

Γόνιμη η 4η Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού στην Πρέβεζα


Ιδιαιτέρως γόνιμη ήταν η συνάντηση εργασίας των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού στην Πρέβεζα το Σάββατο 13 Μαίου που πραγματοποιήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης .


Στη συνάντηση συμμετείχαν από το Υπουργείο Τουρισμού, από την  Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ, ο κ.    Δημ.  Μπλούκος, από τον ΕΟΤ η  Αναπλ. Προϊστ. Δ/νση Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης κα  Πηνελ. Νομπιλάκη.

Από την Περιφέρεια Ηπείρου οι Αντιπεριφερειάρχες, ο προεδρεύων κ. Στράτος Ιωάννου, η κ Τατιάνα Καλογιάννη, ο κ.  Βασίλης Γιολδάσης,  ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Περικλής Βασιλάκης, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας η κ. Ανθή  Αγγέλη.

Από τις Περιφέρειες της Επικράτειας, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες , Ανατ. Μακεδον. & Θράκης  κ. Κων. ΑντωνιάδηςΚεντρικής Μακεδονίας κ. Θάνος Αλέξανδρος,  Δυτ. Μακεδονίας  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοφ. Ζυμπίδης καθώς και ο κ. Π. Κώττας (Πρόεδρος Εταιρίας Τουρισμού), από την Περιφέρεια  Δυτικής  Ελλάδας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κ. Καρπέτας, από την Περιφέρεια  Ιονίων Νήσων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, από την  Περιφέρεια Πελοποννήσου η  Αντιπεριφερειάρχης κα Κων/να Νικολάκου καθώς και  ο Προϊστ/νος Δ/νσης Τουρισμού κ. Κ.  Ψυχάρης και ο Ειδικός Σύμβουλος  Περ. Πελοπ/σου κ. Σωτ. Βαρελάς, από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η Εντεταλμένη Περιφερειακή Συμβ. κα Αγγ.  Σαραντινού.

Ο  Εκπρόσωπος του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Δ. Μπλούκος  μετέφερε το χαιρετισμό της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, εξήρε τη συμβολή των Περιφερειών στην τουριστική Ανάπτυξη της Χώρας ενώ ευχαρίστησε για την ζεστή φιλοξενία και συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου για το επίπεδο της συνάντησης.


Στράτος Ιωάννου: «Οι Περιφέρειες παίζουν καθοριστικό
ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη της Χώρας»

Ο οικοδεσπότης Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου υποδέχτηκε τους Αντιπεριφερειάρχες από όλη την Ελλάδα και τους Εντεταλμένους Συμβούλους τουρισμού και αναφέρθηκε στη σημασία των συναντήσεων αυτών, οι οποίες, υπογράμμισε,   είναι παραγωγικές διότι βασίζονται στην ανταλλαγή εμπειριών εν τη πράξη αλλά και στην εύρεση λύσεων και την παραγωγή συγκεκριμένων συμπερασμάτων και προτάσεων για την τουριστική ανάπτυξη των Περιφερειών και του τόπου εν γένει.  
¨Οι   Περιφέρειες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη της Χώρας»,  τόνισε  , μεταξύ άλλων, και παρουσίασε την "Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου" που αποτελεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα και πρότυπο ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου