Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επίσκεψη Μπαίλη στο υπουργείο Ναυτιλίας


Επίσκεψη και συναντήσεις στο υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής πολιτικής πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 από τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαίλη & τον κ. Ευάγγελο Συγκούνα ενώ συμμετείχε και η Δντρια του τμήματος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας κα Ντίνα Μωραϊτη.


Στις συναντήσεις που έγιναν με υπηρεσιακούς παράγοντες του τεχνικού τμήματος σχεδιασμού Λιμένων & Λιμενικών έργων καθώς και ακολούθως με τον πρώην Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.Λ. και νυν Πρόεδρο της Ρ.Α.Λ. κο Κωνσταντίνο Μουντζούρη, έγινε μια άκρως εποικοδομητική και σε άριστο κλίμα συζήτηση σχετικά με τα θέματα του λιμένα Πρέβεζας, τις διαδικασίες αναμόρφωσης του master plan και προσαρμογή του στις ανάγκες της τοπικής οικονομίας & κοινωνίας, καθώς και την επίσπευση και την εκκίνηση των λιμενικών έργων που υπολείπονται ώστε να καταστούν βιώσιμες, αυτόνομες και αναπτυξιακές και οι τρείς τομείς δράσης του Λιμένα Πρέβεζας.

Οι συναντήσεις έγιναν σε άριστο κλίμα και επαναβεβαιώθηκε η σύμπνοια απόψεων και αντιλήψεων των δύο πλευρών, τέθηκαν και συμφωνήθηκαν ξεκάθαρα οι επόμενοι στόχοι καθώς και οι τρόποι και οι διαδικασίες υλοποίησης τους. Επρόκειτο για μια πολύ γόνιμη συνάντηση και για τις δύο πλευρές και όπως ανέφερε ο κος Μουτζούρης θα συνδράμουν τόσο ο ίδιος όσο και όλες οι υπηρεσίες στην κατεύθυνση των αιτημάτων και ψηφισμάτων της τοπικής κοινωνίας της Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου