Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 31, 2017

Ελλάδα, μια χώρα δίχως σωτηρία, γιούχαραν τον πρωθυπουργό στην κηδεία του Μητσοτάκη


Όσοι έχουν πάρει γραμμή, ότι η χώρα αυτή δεν έχει καμία ελπίδα... και δεν είναι λίγοι, τουναντίον μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες έχουν φύγει με σύνθημα του Φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.


Αυτοί που έχουν μείνει, σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται..υπενθυμίζουν ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία σωτηρία ειδικά με αυτούς που σήμερα στην κηδεία του Μητσοτάκη γιούχαραν τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

Αυτοί οι οποίοι πήγαν να τιμήσουν έναν μεγάλη ηγέτη που πρέσβευε ιδανικά και αξίες...χαρακτηριστικά επ' αυτού μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλος για τις τέσσερις παρακαταθήκες από τις οποίες το πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί δεν αντιλήφθηκε τίποτε και ξέσπασε μόλις αντίκρισε τον πρωθυπουργό της χώρας όπου, όπως πολλοί άλλοι στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού ως όφειλε πήγε να τιμήσει τη μνήμη του κ.Μητσοτάκη αλλά και να εκφράσει τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια. 

Όσο όμως υπάρχουν άτομα που δεν σέβονται ούτε τη μνήμη των νεκρών διότι με το γιουχάρισμα προς τον πρωθυπουργό αυτό έδειξαν, η Ελλάδα δεν έχει καμία ελπίδα σωτηρίας...

Δείτε το βίντεο της ντροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου