Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017

Συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες με διακρίσεις για τον Πρεβεζάνο πυγμάχο, Χρήστο Κατσάνο


Μπορεί κάποιοι να βιάστηκαν να μιλήσουν για την πορεία του στην Πυγμαχία, όμως ο ίδιος ο αθλητής δηλώνει βροντερό παρών, μέσα από την συμμετοχή του και ακόμα περισσότερο από τις διακρίσεις του σε πανελλήνιους αγώνες. 

Ο λόγος για τον Πρεβεζάνο πυγμάχο, Χρήστο Κατσάνο, ο οποίος στις 22 Απρίλη αγωνίστηκε σε αγώνα κυπέλλου στην Πάτρα με αντίπαλο τον Μιχαήλ Μωραγιάννη, όπου ο Πρεβεζάνος αθλητής, βγήκε νικητής στον δεύτερο γύρο αφού κατάφερε στον αντίπαλο του τεχνικό νοκ άουτ.



Επίσης, ο Χρήστος συμμετείχε στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος την περασμένη βδομάδα στην Φιλιππιάδα, όπου στην προημιτελική φάση με αντίπαλο τον Κων/νο Βαλσαμίδη, ανακηρύχτηκε ομόφωνα νικητής.



Ενώ, στον ημιτελικό του ίδιου πρωταθλήματος αγωνίστηκε με τον Μωραγιάννη τον οποίον είχε κερδίσει στην Πάτρα αλλά αυτή τη φορά ο Πρεβεζάνος πυγμάχος έχασε στα σημεία και έτσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.



Τέλος, ο Χρήστος Κατσάνος προπονείται εντατικά εν όψει της συμμετοχής του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Δεκέμβρη στην κατηγορία Elite.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου