Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

Συντονιστική επιτροπή μαθητών Πρέβεζας "Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς"


Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πρέβεζας  καλεί κάθε μαθητή και μαθήτρια να βρεθεί στο δρόμο του αγώνα για να ενώσουμε τις φωνές  μας  με τους εργαζόμενους, τους γονείς μας, τους ανέργους  ενάντια  σε  ένα  νέο πακέτο  μέτρων  και  αντιμέτρων  το όποιο  πλήττει όλους μας. Την Τετάρτη  17/5, ημέρα 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας, στις 10 πμ στο Φόρο.

Το 4ο μνημόνιο είναι μπροστά και διαλύει ακόμα παραπέρα εμάς και τις οικογένειές μας. Διαδηλώνουμε ενάντια στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: αυτή που μειώνει τις δαπάνες για την Παιδεία και την Υγεία, που καταργεί την Κυριακάτικη αργία, φέρνει  αντιασφαλιστικά μέτρα, μειώνει τις συντάξεις. Αυτή η πολιτική και οι εκφραστές της είναι απέναντι σε μας και τα δικαιώματά μας.

Έχει βάλει την υπογραφή της για να μπει η Παιδεία στο μνημόνιο, σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στις κατεστραμμένες υποδομές των σχολείων μας, τους υποσιτισμένους συμμαθητές μας, την έλλειψη καθηγητών και βιβλίων, την κατάργηση ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ, τα αμέτρητα έξοδα των γονιών μας.

Οι μαθητές συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά τον αγώνα μας, δεν σταματάμε. Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση, δυναμώνουμε την πάλη μας για το σχολείο και το μέλλον που μας αξίζει, για τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Μετά τις εξετάσεις μας, κατεβαίνουμε όλοι στο δρόμο!
Δε λείπουμε από κανέναν αγώνα για τα συμφέροντά μας!
Συνεχίζουμε!

Ραντεβού  10 πμ στο Φόρο.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου