Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 18, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Βελτιωμένος ο καιρός έως και το Σάββατο – Νέα επιδείνωση την Κυριακή


Καλός σχετικά αναμένεται ο καιρός στη Ήπειρο σήμερα Πέμπτη (18.5.2017), δεν θα λείπουν όμως οι νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι αυξημένες.

Τοπικές μπόρες ενδέχεται να σημειωθούν σε ορεινές περιοχές στα ανατολικά τμήματα της περιφέρειας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βορειοανατολικά και θα τοπικά θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς στα παράκτια και πεδινά τμήματα, από 8 έως 23 στα ημιορεινά και από 6 έως 20 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.
Την Παρασκευή (19.5.2017) περιμένουμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και αίθριο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, με εξαίρεση τα ορεινά τμήματα στα ανατολικά της περιφέρειας όπου τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς έως 3 με 4 μποφόρ.
Το Σάββατο (20.5.2017) θα επικρατεί γενικά καλοκαιρία, με τη θερμοκρασία να αναβαίνει ακόμα 1 με 2 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά νοτιοδυτικά έως 4 μποφόρ.
Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία την Κυριακή (21.5.2017) ο καιρός θα χαλάσει. Από το πρωί θα επικρατούν νεφώσεις σε ολόκληρη την Ήπειρο, ενώ σταδιακά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα παράκτια τμήματα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα  και από τα δυτικά βαθμιαία θα υποχωρήσουν, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν, φτάνοντας στις παράκτιες περιοχές τα 6 μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου