Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φ.Π.Α. ΕΑΑΚ ΤΕΙ Πρέβεζας για φοιτητικές εκλογές


Η Φοιτητική Παρέμβαση Ανατροπής χαιρετίζει όλους τους φοιτητές που στήριξαν με τη ψήφο τους την ΕΑΑΚ, δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα ανατροπής, ενισχύοντας την αγωνιστική κατεύθυνση που θέλουμε να δώσουμε στο κίνημα.


Τα αποτελέσματα των εκλογών αποδεικνύουν την εξαθλίωση που έχει υποστεί ο φοιτητικός συνδικαλισμός. Οι περισσότεροι σπουδαστές έχουν την εντύπωση πως η διεξαγωγή πάρτυ, οι σημειώσεις, ο χουλιγκανισμός, η δημιουργία ‘’φιλιών’’ με στοιχεία κλίκας, οι διάφορες εξυπηρετήσεις αποτελούν συνδικαλισμό. Πιστεύουν πως μόνο με μια ψήφο 1 φορά το χρόνο έχουν κάνει το χρέος τους ως φοιτητές και θα μπορούν να συνεχίσουν να κρατούν την υπόλοιπη χρονιά τη στάση της απάθειας και της αδράνειας. 

Οφείλουμε να ερμηνεύσουμε αυτή τη στάση απάθειας, αλλά και την αποδοχή της εκπροσώπησης σε αυτούς που ‘’κάνουν κουµάντο’’ και ‘’τα έχουν καλά’’ µε διάφορους και να τη μετατρέψουμε σε συλλογική δύναμη ρήξης και ανατροπής. Η παραπέρα ενίσχυση της ΠΑΣΠ, παράταξης των µνηµονίων, των καλών σχέσεων με το καθηγητικό κατεστηµένο, των τοπικών επιχειρηματικών συµφερόντων, παράταξης του ΠΑΣΟΚ που έχει καταδικάσει τη νεολαία µε την πολιτική του στην ανεργία, στην απόγνωση και τη μετανάστευση αποτελεί αρνητική εξέλιξη. 

Οφείλουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας δίνοντας πνοή στο σύλλογό μας μέσω του συλλογικού αγώνα διεκδικώντας τα δικαιώματά μας, ενισχύοντας τις µαζικές διαδικασίες ενάντια στην πολιτική που διαλύει το µέλλον µας ενισχύοντας την  Ενιαία Ανεξάρτητη  Αριστερή  Κίνηση
Άλλωστε το μοναδικό κάστρο που αξίζει να μην πέσει ποτέ είναι αυτό της  αξιοπρέπειας των μορφωτικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας!!!


                                                            Φ.Π.Α. ΕΑΑΚ ΤΕΙ Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου