Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουλίου 01, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην όμορφη παραλία του Βράχου, σας περιμένει το Ξενοδοχείο Olympiada !


Στα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά του Ιονίου Πελάγους, βρίσκεται η απέραντη παραλία του Βράχου, στην Πρέβεζα. Εδώ σε αυτήν τη μαγευτική παραλία θα βρείτε για τη διαμονή σας το ξενοδοχειακό συγκρότημα "Hotel Olympiada".


Το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα αποτελείται από εστιατόριο, καφέ - μπαρ καθώς και ομπρέλες με ξαπλώστρες οι οποίες διατίθενται δωρεάν στους πελάτες μας.

Πως θα έρθετε

Ο νομός Πρεβέζης διαθέτει μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ήπειρο αλλά και στην Ελλάδα ολόκληρη. Από τις σημαντικότερες είναι η παραλία Βράχου που βρίσκεται στον οδικό άξονα μεταξύ Πρέβεζας - Πάργας. Η παραλία είναι κυριολεκτικά απέραντη, πεντακάθαρη και το πιο σημαντικό: αμμουδερή.

Για να φτάσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πτήσεις των πιο κοντινών αεροδρομίων, του Ακτίου και της Κέρκυρας. Με το αυτοκίνητό σας αφού φτάσετε στην Ήπειρο θα χρησιμοποιήσετε την παραλιακή εθνική οδό που οδηγεί από Πρέβεζα προς Ηγουμενίτσα. Μπορείτε επίσης να εξυπηρετηθείτε και με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που συνδέουν την περιοχή με τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Εδώ λοιπόν, σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο όπου τα καταγάλανα νερά του Ιονίου που γίνονται ένα με τον ουρανό μπορείτε να βρείτε για τη διαμονή σας το ξενοδοχειακά συγκρότημά μας "Hotel Olympiada" όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τις διακοπές σας με θέα το Ιόνιο Πέλαγος σε ένα άκρως οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

 

 



Η επιχείρηση "Hotel Olympiada" διευθύνεται από την κ. Άννα Τσάτσου (σύζυγος Νίκου Πουλιάνου πρατήριο ΕΤΕΚΑ) και έχει δημιουργηθεί το έτος 2004. Λειτουργεί από 1η Μαΐου έως 30 Οκτωβρίου κάθε έτους. Εδώ η διαμονή σας θα είναι κάτι παραπάνω από άνετη καθώς το προσωπικό βρίσκεται πάντα στη διάθεση κάθε πελάτη για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες και κυριαρχεί η ποιότητα και πάνω από όλα η καθαριότητα. Το Ξενοδοχείο εκτός των άλλων διαθέτει και υπόγεια πάρκινγκ για την ασφάλεια του αυτοκίνητου σας χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση.

Η διαμονή στο ξενοδοχείο "Olympiada", παροχές και ανέσεις
Το "Hotel Olympiada" είναι χτισμένο ακριβώς μπροστά στην θάλασσα, διαθέτει 19 δωμάτια κατασκευασμένα σε 2 ορόφους και η πρόσβαση τους γίνεται ακόμα πιο άνετη με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας ασανσέρ. Εκτός από δωμάτια σε πάνω ορόφους το συγκρότημα μας διαθέτει και αναπηρικά δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΟΤ.
Όλα τα δωμάτια είναι άνετα και ευρύχωρα ώστε η διαμονή σας να είναι άνετη καιευχάριστη. Περιλαμβάνουν ατομικόμπάνιοτηλεόρασηair conditionψυγείοατομικά και ευρύχωρα μπαλκόνια με μοναδική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, στα οποία μπορείτε να απολαύσετε εκτός από τον καφέ σας ή το ποτό σας ακόμα και το πρωινό σας χρησιμοποιώντας το room service.
Για τα γεύματα σας θα βρείτε στο Ξενοδοχείο μας το εστιατόριο μας το οποίο λειτουργεί καθημερινά με άκρως ελληνική και παραδοσιακή κουζίνα. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες ''χωριάτικες'' γεύσεις όλων των ειδών τα μαγειρεμένα φαγητά όπως (μουσακά, κοκκινιστά, λαδερά, κόκορα χωριάτικο κρασάτο, πίτες χωριάτικες) καθώς και ολόφρεσκα ψάρια, ανεπιφύλακτα αφού η πολιτική της επιχείρησης από τότε που λειτουργεί δεν έχει αλλάξει παραμένοντας πιστή στην ποιοτική επιλογή των προϊόντων χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα προϊόντα.
Το μπαρ μας από καφέδες, ποτά, παγωτά και σνακ σας παρέχει άψογη εξυπηρέτηση όχι μόνο με το room service στο δωμάτιο σας, αλλά σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας στον υπέροχο κήπο δίπλα στη θάλασσα η ακόμα και στην παράλια σε ξαπλώστρες και ομπρέλες τις οποίες το ξενοδοχειο παρέχει δωρεάν στους πελάτες του.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου