Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συγχαρητήριο μήνυμα για τους μαθητές που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις επιλογής για φοίτηση στην Α΄Γυμνασίου το σχολ. έτος 2017-18 στο Μουσικό Σχολείο


Οι εξετάσεις επιλογής των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας το σχολ. έτος 2017-18 έγιναν με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 21-6-2017.


Συγχαίρουμε από καρδιάς όλους τους υποψηφίους για τις υψηλές επιδόσεις τους και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όποιο σχολείο φοιτήσουν την επόμενη σχολική χρονιά.

Καλωσορίζουμε τους επιτυχόντες μαθητές στην οικογένεια του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας και ευχόμαστε μια ωραία και δημιουργική συνέχεια!

Η συμμετοχή 67 υποψηφίων με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, μας γεμίζει αισιοδοξία και παράλληλα αποτελεί μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, γιατί το επιλέγουν συνειδητά για να φοιτήσουν μαθητές που ενδιαφέρονται σοβαρά για τη μουσική και μας εμπιστεύονται γονείς που εκτιμούν τη  δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, τις πολύπλευρες δραστηριότητες και διακρίσεις των μαθητών μας.

Ενδεικτικό της ποιότητας των υποψηφίων μαθητών είναι ότι ο τελευταίος επιτυχών εισήχθη με βαθμολογία 92,25 (με άριστα 100) και η βαθμολογία των επιλαχόντων μαθητών κυμάνθηκε από 82,75 έως 91,75, εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, που θέτουν έντονο το θέμα της ανάπτυξης του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, με την άμεση λύση του στεγαστικού προβλήματος και τη δυνατότητα  εισαγωγής περισσοτέρων μαθητών .
                                                                                
Η Διευθύντρια


Ελένη Συνεσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου