Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017

ΕΥΔΑΠ: Προκήρυξη 400 θέσεων εργασίας για φοιτητές


Η ΕΥΔΑΠ αποφάσισε την απασχόληση στις Υπηρεσίες της τετρακοσίων (400) φοιτητών/τριών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών), για τους θερινούς μήνες Ιουλίου-Αυγούστου 2017.

Το οικονομικό βοήθημα για κάθε φοιτητή/τρια θα ανέρχεται μηνιαία στο ποσό των 456,60 € και η εργοδοτική εισφορά για ασφάλιση ατυχήματος σε ποσοστό 1% επί του τεκμαρτού ημερομισθίου της 12ης ασφαλιστικής κλάσης θα βαρύνει την Εταιρεία.
Η συνολική οικονομική επιβάρυνση της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. θα ανέλθει στο ποσό των 373.368,00 €.
Η σχετική Ανακοίνωση για την απασχόληση των φοιτητών/τριών θα αναρτηθεί στην ιστοθέση της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. (www.evdap.ar) και θα δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες πολιτικές εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων φοιτητών/τριων υπερβαίνει τις τετρακόσιες (400), η επιλογή θα γίνει μετά από διενέργεια κλήρωσης ενώπιον Συμβολαιογράφου, παρουσία τριμελούς Επιτροπής, αποτελούμενης από το Μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. κ. Ιωάννη Καρδαρά, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή το Μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. κ. Αλέξανδρο Πουλιάση και τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως Μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου