Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Ευχαριστώ του Δημάρχου Πρέβεζας, κ.Μπαΐλη προς τον πρώην Αντιδήμαρχο Παύλο Σαραμπασίνα


Δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη, όπου πρώτο θέμα στην ατζέντα ήταν ο απολογισμός του δημοτικού συμβούλου, κ.Παύλου Σαραμπασίνα , όπως σας ενημερώσαμε, δείτε ΕΔΩ για την θητεία του ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Παρά τον καλογραμμένο και περιεκτικό απολογισμό του σπουδαίου έργου του κ.Σαραμπασίνα, πουθενά ο ίδιος σε κανένα σημείο του απολογισμού του δεν ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Μπαΐλη, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί αλλά και να αναδείξει την προσωπικότητα του αλλά και το έργο του ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Προφανώς, για πολλούς, η δικαιολογημένη πικρία που αισθάνεται ο κ.Σαραμπασίνας, αφού ήταν ο μοναδικός από τους αντιδημάρχους που ο Δήμαρχος αντικατέστησε, ήταν αυτό που δεν τον "άφησε" να πει ένα Ευχαριστώ στον Δήμαρχο έτσι για το τυπικό αλλά και για την ιστορία...

Αντίθετα, μόλις ο κ.Σαραμπασίνας τελείωσε τον απολογισμό του και αφού προηγουμένως δέχτηκε εύστοχες ερωτήσεις, κυρίως από τους Δημοτικούς συμβούλους της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Κλάπα και Καλλίνικο, ο κ.Μπαΐλης ανέφερε "Ακούγονται πολλά, εγώ θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω το φίλο και συνάδελφο για την προσφορά του από τη θέση του αντιδημάρχου περιβάλλοντος σε ένα ευαίσθητο τομέα και θα πρέπει να πω ότι η δουλειά σε κάθε δήμο είναι συλλογική, φυσικά όμως η συλλογικότητα αυτή δεν μειώνει κανενός μας την ατομική προσφορά και όλοι κρινόμαστε από τον πρεβεζάνικο λαό, ο οποίος είναι και αυστηρός και δίκαιος".

Επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.Κορωναίος χαρακτήρισε σπουδαίο το έργο του κ.Σαραμπασίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου