Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αλλαγή σελίδας για τον ΠΑΣ Πρέβεζα με νέο Δ.Σ.


Γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας.


Τον λόγο στην αρχή πήρε ο απερχόμενος Πρόεδρος, κ.Θοδωρής Πετρόπουλος ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην συνέλευση, μεταξύ άλλων ανέφερε "Ο ΠΑΣ Πρέβεζα, γυρίζει σελιδα, από σήμερα δημιουργείται κάτι θετικό κάτι καλό.



Βλέπω νέα άτομα με διάθεση και σκοπό να ανεβάσουν την ομάδα στη Γ εθνική, είτε μερικοί το θέλουν είτε όχι.
Με έκριναν.. έτυχα σε δύσκολες στιγμές. Φέτος ήμασταν 2-3 άτομα έκανα τον πρόεδρο χωρίς να το θέλω.
Ο ΠΑΣ είιναι ένα μεγάλο καράβι. Να πάμε τον ΠΑΣ εκεί που ανήκει.
Δεν είναι προσωπική μου ομάδα, είναι ομάδα της πόλης".

Έτσι, έπειτα οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν συμμετοχή για το νέο ΔΣ οι οποίοι είναι. 

Υποψήφιοι, Μπόκιας, Πεπόνης, Κουτρούμπας, Πετρόπουλος, Λεόπουλος Αλέξανδρος, Καλαντζής, Αμάραντος και Μπέκας .

Τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο Γιώργος Μπόκιας ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε

"Καταλαβαίνουμε, το βάρος, αν δεν το ξέραμε δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτή την ομάδα που σημαίνει πάρα πολλά και θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε πραξη. Να κάνουμε μια αλλαγή, σε διοικητικό, αγωνιστικό, οικονομικό επίπεδο για να πάει η ομάδα μπροστά, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, θεωρούμε ότι έχουμε όλη τη κοινωνία μαζί μας και να έρθει ο κόσμος δίπλα μας. Εμείς θα προσπαθήοσυμε να το πετύχουμε, είναι μια συλλογική προσποάθεια.

Δεν είμαστε επενδυτές να βάλουμε σωρηδόν χρήματα, είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Να δώσουμε διοικητική υγεία για να την αγαπήσει ο κόσμος. Μας ενδιαφέρει η επόμενη μέρα.  Γνωρίζουμε την κατάσταση της ομάδα Και μας ενδιαφέρει να την αλλαξουμε.  Ο πραγματικός στόχος της ομάδας είναι η διοικητική αναδιοργάνωση της ομάδας για να έρθει ξανά ο κόσμος. Για να γίνουν οι στόχοι πραγματικότητα χρειάζεται η διοικητική αναδιοργάνωση της ομάδας. Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Ο κόσμος πρέπει να εμπνευστεί από αυτή την ομάδα. Θα κάνουμε απολογισμούς, διοικητικούς, οικονομικούς, αγωνιστικούς. Χρειάζεται καλό οικογενειακό κλίμα και θα πρέπει να το επιβάλλουμε για να περάσει στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Παρότι το πρωτάθλημα ερασιτεχνικό, εμείς θα την αντιμετωπίσουμε ως επαγγελματικό επίπεδο. Είμαστε σίγουροι πως θα βρούμε αρωγούς σ’αυτή την προσπάθεια. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να βοηθήσει, οι πόρτες θα είναι ανοιχτές".

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ.Κουτρούμπας ο οποίος ανέφερε

"Επειδή ακούγονταν πολλά, δεν προέκυψε αυτό το σχήμα σήμερα…Θέλουμε να αναλάβουμε αυτό το δύσκολο κομμάτι που λέγεται ΠΑΣ Πρέβεζα. Οι Πρεβεζάνοι παίχτες να μπορέσουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω μέσα από την ομάδα.
Είμαστε όλοι το ίδιοι, απλά έπρεπε να αναλάβουμε κάποιους ρόλους, δεν είμαστε επενδυτές είμαστε μια παρέα. Πιστεύω πως αν βγούμε σωστά, η προσπάθεια αυτή θα αγκαλιαστεί."

Ενώ, ο Γιώργος Μπόκιας ανέφερε τους ρόλους του νέου ΔΣ 

Μπόκιας κ Κουτρούμπας, Πρόεδροι εναλλάξ από 6 μήνες. Τους πρώτους έξι μήνες πρόεδρος θα αναλάβει ο Γιώργος Μπόκιας

Γραμματέας, Χαράλαμπος Καλαντζής, Ταμίας Θωμας Πεπόνης, Τάσος αμάραντος Γενικός Αρχηγός και μελη Θοδωρής Πετρόπουλος, Αλέκος Λεόπουλος κ Άγγελος Μπέκας, ο οποίος και θα είναι προπονητής της ομάδας.

Τέλος, σε ερώτηση που δέχτηκε ο απερχόμενος Πρόεδρος κ.Πετρόπουλος για το αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν ενδιαφερόμενοι επενδυτές, απάντησε..."Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με κατι ανθρώπους απλά δεν ευδοκίμησαν" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου