Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 11, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δεν είναι μόνο τα χρήματα...η χαρά που πήρε και η ηθική υποστήριξη που έλαβε ο χρηστάρας, δεν μετριούνται σε ευρώ !


Φιλανθρωπικός αγώνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11/6 με σκοπό τη βοήθεια σε έναν συνάνθρωπο μας, που στερείται των βασικών, ο οποίος μάλιστα έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα δύο φορές κερδίζοντας μετάλλια στους αγώνες special olympics, Χρήστος Πάκος.

Όπως όμως φάνηκε, η βοήθεια πέραν το οικονομικό κομμάτι, ο Χρηστάρας χρειάζεται και ηθική υποστήριξη πράγμα που άφησε ο ίδιος να καταλάβουμε όλοι εμείς, αφού έπαιξε ο ίδιος στον αγώνα και μάλιστα σκόραρε ένα γκολ το οποίο χάρηκε με την ψυχή του με τους συμπαίχτες του να τον αγκαλιάζουν και εκείνος να "χάνεται" στη δική του ευτυχία. 

Σε κάθε περίπτωση αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την υλοποίηση της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας. Αξίζει ν΄αναφέρουμε πως ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στον αναμενόμενο βαθμό, ίσως να μην περισσεύουν ευρώ, όμως, όπως αναφέρουμε παραπάνω, πέραν το οικονομικό κομμάτι, ο χρηστάρας χρειάζεται απ'όλους μας ηθική υποστήριξη...

*Στον αγώνα, πέραν των άλλων συμμετεχόντων, μέρος έλαβαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Νίτσας, Παύλος Σαραμπασίνας και Γιώργος Φραγκούλης.

Δείτε φώτο από την εκδήλωση


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου