Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Σαββατοκύριακο με αρκετές νεφώσεις και τοπικές μπόρες ακόμα και σε παράκτιες περιοχές


Βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουνίου και ακόμα ο καιρός δεν λέει να μας δείξει τον καθαρά καλοκαιρινό του χαρακτήρα, καθώς τις επόμενες ημέρες εκτός από τις απογευματινές μπόρες στα ορεινά, ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ακόμα και στα παράκτια τμήματα της Ηπείρου, ενώ μικρή πτώση θα παρουσιάσει και η θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά:
Σήμερα Παρασκευή (16/6) αλλά και αύριο Σάββατο (17/6) περιμένουνε αρχικά καλοκαιρία σε ολόκληρη την Ήπειρο, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις στο εσωτερικό της περιφέρειας οι οποίες στα ορεινά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα ενδέχεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, ενώ θα επηρεάσουν και αρκετές ημιορεινές περιοχές. Βελτίωση του καιρού περιμένουνε από νωρίς το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 στα παραθαλάσσια τμήματα, 17 έως 31 στις πεδινές περιοχές, από 15 έως 19 στα ημιορεινά και από 10 έως 27 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως και 3 μποφόρ.
Από τα ξημερώματα της Κυριακής (18/6) ο καιρός φαίνεται να μας τα χαλάει λίγο περισσότερο, καθώς μεγάλο μέρος της Ηπείρου θα καλύπτεται από νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες ενδέχεται να σημειωθούν και σε παράκτιες περιοχές της περιφέρειας. Σταδιακή βελτίωση περιμένουμε από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα στραφούν από το μεσημέρι σε βοριάδες έως και 5 μποφόρ τοπικά, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση 2 με 3 βαθμούς, ενώ τη νύχτα, ξημερώματα Δευτέρας αναμένεται να δροσίσει αρκετά.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου