Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017

Δήμος Ζηρού - Καλαντζής: Καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες


Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος προέβη στο ακόλουθο μήνυμα: «Στις μαθήτριες και στους μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας, αλλά και σε όλους τους νέους που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, θέλουμε να ευχηθούμε τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τους κόπους σας και να εισέλθετε με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές στο νέο κύκλο γνώσεων που αρχίζει με την εισαγωγή σας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος αλλά ούτε η τελευταία ευκαιρία. Είναι όμως η αφετηρία για οριοθέτηση στόχων και νέων ξεκινημάτων στο ταξίδι της γνώσης και της ζωής.

Η σωστή προετοιμασία, η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η πίστη στις δυνάμεις είναι βασικά στοιχεία κάθε επιτυχίας. Η κοινωνία μας, η οποία εξακολουθεί να ταλανίζεται από την κρίση, έχει ανάγκη από νέους με μόρφωση, ποιότητα και στόχους, που επιθυμούν και επιδιώκουν το καλύτερο και το υψηλότερο.

Ο Δήμος Ζηρού θα είναι πάντα δίπλα σας να ενθαρρύνει και να στηρίζει τις προσπάθειές σας για πρόοδο, ενώ επιθυμία μας είναι να καταφέρετε, αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία τις σπουδές σας, να δραστηριοποιηθείτε και να αναπτυχθείτε στον τόπο μας.

Θέλουμε, επίσης, να ευχηθούμε καλή δύναμη και στις οικογένειές σας, που είναι δίπλα σας και πέρα από τη στήριξη σε καιρούς δύσκολους, μοιράζονται μαζί σας τα άγχη και τις αγωνίες σας. Ιδιαίτερες ευχές και στους εκπαιδευτικούς, που έδωσαν με υπομονή και κόπο το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία σας.

Κυνηγήστε με πάθος και αισιοδοξία τα όνειρά σας!!!
Καλή επιτυχία σε όλους!»
Καλαντζής Νικόλαος
Δήμαρχος Ζηρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου