Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολοκληρωμένες θεραπείες αδυνατίσματος και λιποδιάλυσης στο γυμναστήριο fitness studios


Με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία ενεργοποιούν τις "προβληματικές" περιοχές και μας βοηθούν να δούμε γρήγορα και στοχευμένα αποτελέσματα


Αντίο Κοιλιά!!!      

Το Slim Belly είναι μία καινοτόμος ιδέα που μπορεί να βοηθήσει κάθε γυναίκα και άνδρα να μειώσει την περιφέρεια της μέσης

Παρόλο που αλλάξατε τις διατροφικές σας συνήθειες, κάνετε εξαντλητικές δίαιτες και γυμνάζεστε στο γυμναστήριο, η κοιλιά σας δεν λέει να εξαφανιστεί; Το λίπος στην κοιλιά είναι συνήθως το πρώτο σημάδι της παχυσαρκίας.
Η αιτία της συσσώρευσης λίπους στην κοιλιακή περιοχή είναι η ανεπαρκής κυκλοφορία του αίματος στην συγκεκριμένη περιοχή. Είναι γνωστό ότι το λίπος καίγεται ευκολότερα μόνο στα σημεία του σώματος όπου υπάρχει καλή κυκλοφορία του αίματος.

Κάντε το τεστ μόνοι σας; Γυμναστείτε για 20 έως 30 λεπτά. Μετά την άσκηση ολόκληρο το σώμα σας είναι ζεστό και έχετε ιδρώσει. Μόνο στην περιοχή της κοιλιάς τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτό συμβαίνει, διότι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει σωστή κυκλοφορία του αίματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, στην συγκεκριμένη περιοχή να μην καίτε λίπος.

Ειδική ζώνη αδυνατίσματος ΄΄Slim Belly΄΄, μια Γερμανικής προέλευσης καινοτομία με πάνω από 2000 συνεργαζόμενα γυμναστήρια στην Ευρώπη, τώρα και στην Πρέβεζα!!!  

H περιφέρεια  και η κοιλιακή χώρα είναι τα σημεία στα οποία πολύ εύκολα συσσωρεύεται λίπος και πολύ δύσκολα απομακρύνεται. Βασική αιτία είναι η ανεπαρκής κυκλοφορία αίματος στις προβληματικές περιοχές (είναι γνωστό ότι το λίπος καίγεται ευκολότερα μόνο στα σημεία του σώματος όπου υπάρχει καλή κυκλοφορία του αίματος). Οι ως τώρα συμβατικοί τρόποι αντιμετώπισης και οι εξαντλητικές δίαιτες οδηγούν σε ένα φαύλο κύκλο επαναπόκτησης των κιλών, κακό καταμερισμό και πολλές φορές στην απόκτηση επιπλέον λίπους.

Το πατενταρισμένο σύστημα Airpressure Bosyreforming Concept (ABC-ONE) αυξάνει με τους δύο θαλάμους εναλλασσόμενης πίεσης την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της κοιλιάς. Οι δύο θάλαμοι εναλλασσόμενης πίεσης ενεργοποιούν τον λιπώδη ιστό με ρυθμικές κινήσεις πίεσης και χαλάρωσης. Έτσι τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της κοιλιάς και ειδικά στην επιδερμίδα και τα λιποκύτταρα. Με το Slim Belly η απώλεια κιλών μεταφράζεται σε απώλεια λίπους και πόντων από τα σημεία που πραγματικά το έχετε ανάγκη!!!


Αντίο Ψωμάκια!!!                         

Hypoxi: Στοχευμένη Λιποδιάλυση- Τοπικό Αδυνάτισμα Πόδια – Γλουτοί!!!
H άσκηση και οι αυστηρές δίαιτες δεν αρκούν.
Επίσης, είναι γνωστό ότι οι δίαιτες και η άσκηση δεν αποτελούν λύση ούτε και για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, ενώ η απώλεια βάρους και η ενδυνάμωση των μυών δε βελτιώνουν απαραίτητα την ποιότητα της επιδερμίδας.
Για να απομακρυνθεί το τοπικό πάχος και να βελτιωθεί η όψη της επιδερμίδας, τα καίρια σημεία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στοχευμένα.
Η μέθοδος Hypoxi, με τον μοναδικό συνδυασμό της εναλλασσόμενης πίεσης και της ήπιας αερόβιας άσκησης, στοχεύει στο ανεπιθύμητο τοπικό πάχος.
Η εναλλασσόμενη υψηλή και χαμηλή πίεση, ενεργοποιεί τους ιστούς στις προβληματικές περιοχές όπου το λίπος είναι αποθηκευμένο, επιτρέποντας τη μεταφορά των λιπαρών οξέων από τις συγκεκριμένες περιοχές.
Τα αποτελέσματα: Η στοχευμένη διέγερση του μεταβολισμού, σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες τοπικά σε μηρούς και γλουτούς  (σωματότυπος ΄΄Αχλάδι΄΄) - κατά μέσο όρο 6 εκ. σε μόλις 4 εβδομάδες, αναζωογόνηση της επιδερμίδας και ανάκτηση της χαμένης ελαστικότητάς της.

Η ζώνη slim belly λειτουργεί σε συνδυασμό με διάδρομο ή step, η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 30΄ (μισή ώρα) και έχετε τη δυνατότητα για καθημερινή χρήση.

Αποτελέσματα:

·  Κατά μέσο όρο 8,5 εκατοστά (ελάχιστη τιμή 2,5cm, μέγιστη τιμή 23,5cm) μείωση της περιφέρειας σε μόλις 4 εβδομάδες  σύμφωνα με μελέτες και έρευνα τόσο στην Γερμανία όσο και σε άλλες 13 χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης!!
·   Η επιδερμίδα αναζωογονείται  και επανακτά την ελαστικότητά της
·  Έχει παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση των ραγάδων της εγκυμοσύνης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου