Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολοκληρωμένες θεραπείες αδυνατίσματος και λιποδιάλυσης στο γυμναστήριο Fitness Studios!!!!


Με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία ενεργοποιούν τις "προβληματικές" περιοχές και μας βοηθούν να δούμε γρήγορα και στοχευμένα αποτελέσματα

Αντίο Ψωμάκια!!!                     

Hypoxi: Στοχευμένη Λιποδιάλυση- Τοπικό Αδυνάτισμα Πόδια – Γλουτοί!!! (Σωματότυπος ΄΄ΑΧΛΑΔΙ΄΄)



ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ !!!

Γνωρίστε και εσείς τη μέθοδο Hypoxi, που έφερε την επανάσταση στη διαμόρφωση του σώματος, με τη στοχευμένη απώλεια του τοπικού πάχους από τα επιθυμητά σημεία.

Η μέθοδος Hypoxi είναι 3 φορές πιο αποτελεσματική στην απώλεια τοπικού πάχους από μηρούς, γλουτούς σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους άσκησης, ενώ ταυτόχρονα είναι φυσική, ασφαλής και προσιτή.
Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα Hypoxi, δημιουργούν αρνητική και θετική πίεση για ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στις προβληματικές περιοχές και σε συνδυασμό με την ήπια άσκηση απομακρύνουν ακόμη και το πλέον επίμονο λίπος
από τα επιθυμητά σημεία. Π.χ. κάποιος που έχει συσσωρευμένο τοπικό λίπος στους μηρούς και τους γλουτούς ( σωματότυπος ΄΄αχλάδι΄΄), χάνοντας συνολικά 5κιλά θα χάσει στοχευμένα 3-3,5 κιλά από τους μηρούς και τους γλουτούς!

Αν θέλετε και εσείς να δώσετε πραγματική λύση στο τοπικό πάχος – αδυνάτισμα και κυτταρίτιδα δεν έχετε παρά να ενσωματώσετε τη μέθοδο Hypoxi.

Τα αποτελέσματα: Η στοχευμένη διέγερση του μεταβολισμού, σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες τοπικά σε μηρούς και γλουτούς  (σωματότυπος ΄΄Αχλάδι΄΄), με απώλεια κατά μέσο όρο 6 εκ. σε μόλις 4 εβδομάδες, αναζωογόνηση της επιδερμίδας και ανάκτηση της χαμένης ελαστικότητάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου