Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, Τα ποντίκια από τα αμπάρια του Noor One στη Βουλή


-Οποια (βουλευτίνα) μου τον έχει γλείψει θα έχει λαμπρή σταδιοδρομία

Τελικά η υπόθεση του Noor One είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το ποιόν αλλά και τον τρόπο που εκλέγονται οι βουλευτές και οι βουλευτίνες του ελληνικού κοινοβουλίου.
Οπως επίσης και για το πως εκτελούν στην συνέχεια την απόστολή τους αφού περάσουν το κατώφλι της Βουλής.
Η πρεμούρα λοιπόν που δείχνουν πολλοί βουλευτές της NΔ στην προκειμένη περίπτωση για το Noor One ίσως έχει την εξήγησή της:
-Γυναίκα ή άντρας που έχει φιλήσει τον που… μου και έχει γλείψει τ΄αρχ…έχει πολύ λαμπρή σταδιοδρομία…
Aυτό συνήθιζε να λέει εμπλεκόμενος στην υπόθεση ο οποίος έπεσε στα μαλακά. Μάλιστα με την παραπάνω ατάκα φωτογραφίζει και συγκεκριμένη γυναίκα βουλευτή της ΝΔ.
Με εξίσου αποκαλυπτική διάθεση και τα tweets του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για υπουργό της NΔ:
“Και τώρα η σφαλιάρα για να τελειώνουμε. Ποιος είναι ο υπουργός της Ν.Δ. που πίεσε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για να αλλάξει τις καταθέσεις του;” έγραψε ο δημοσιογράφος στο twitter.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μάλιστα συνεχίζει με ένα ακόμη πιο αιχμηρό tweet: “Το κακό νεοδημοκρατες, όψιμοι υπερασπιστές του Μαρινάκη δεν είναι ότι μπλέξατε με τον Καμμένο, αλλά ότι μπλέξατε μαζί μου”.
Το απόγευμα της Δευτέρας οι πιτσαρίες πρέπει να προσλάβουν έκτακτο προσωπικό καθώς τα delivery θα πάρουν φωτιά και η τηλεθέαση θα σπάσει κάθε προηγούμενο. Στην Βουλή θα αναμετρηθούν οι Πάνος Καμμένος, Αδωνις Γεωργιάδης, Λαγός και Παπαθεοδώρου για την ηρωίνη του Noor One…

kourdistoportcali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου