Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης στο PrevezaBest για τις αποφάσεις της επιτροπής του άρθρου 152


Απόλυτη δικαίωση για τον κ.Μπαίλη αλλά και για την δημοτική αρχή, αφού εκδόθηκαν οι αποφάσεις της επιτροπής του άρθρου 152 τόσο για την ΔΕΥΑΠ όσο και για το δημοτικό λιμενικό ταμείο, όπως σας ενημερώσαμε, δείτε ΕΔΩ

Η δήλωση του κ.Μπαίλη στο PrevezaBest, αναφέρει τα εξής:

"Εμείς σαν δημοτική αρχή, ήμασταν σίγουροι όσον αφορά την νομιμότητα των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Από την πρώτη στιγμή. Οι αποφάσεις της επιτροπής άρθρου 152 κάνουν το αυτονόητο που είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας. Εμείς σαν δημοτική αρχή έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη  στην νομική υπηρεσία του δήμου μας, και ιδιαίτερα στον προιστάμενο της κ Απόστολο Τάσση ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά την όλη υπόθεση. 

Αυτή την στιγμή νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι αλλά δεν είχαμε την σωστή αντιμετώπιση ορισμένων μέσων ενημέρωσης που διαστρέβλωσαν την αλήθεια τα οποία πιστεύουμε παραπλανήθηκαν από την ελάσσονα αντιπολίτευση. 

Εμείς προχωράμε μπροστά, ενεργώντας πάντα με νομιμότητα και διαφάνεια με μοναδικό σκοπό την στήριξη των συμφερόντων του δήμου μας.  Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε υπόδειξη σε κανεναν , όπως εμείς σεβόμαστε πάντα την διαφορετική άποψη και τους θεσμούς θα θέλαμε να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση των συναδέλφων της αντιπολίτευσης. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι δεν θα πρεπει να λέγονται μεγάλες κουβέντες προς χάριν  στιγμιαίων εντυπώσεων.  Θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση μέσω δελτίο τύπου  όταν θα μελετήσουμε το κείμενο των αποφάσεων"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου