Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουλίου 22, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εντυπωσιακή έναρξη για το "17ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών"


Ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή έναρξη το Διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Πρέβεζα 2017» και για 5 μέρες ο νομός μας θα πλημμυρίσει από τους ρυθμούς και τους χορούς των χωρών που μας κάνουν την τιμή να μας επισκεφτούν.

Συγκεκριμένα, η Έναρξη του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην "Όπερα του νερού και του ονείρου", με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Πρέβεζας και συγκροτημάτων από την Σερβία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Κύπρο. 

Στην έναρξη μάλιστα, βρέθηκε πλήθος κόσμου όπου θαύμασε και χειροκρότησε νέους και νέες να παρουσιάζουν τους δικούς τους παραδοσιακούς χορούς. 

Η έναρξη έγινε μέσα σε θερμό κλίμα ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Μπαίλης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ.Γιολδάσης και εκ μέρους της Μητρόπολης ο Πατήρ Ιωαννίκειος. 

Το φεστιβάλ προλόγισε ο Γιάννης Θάνης, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Έλενα Χριστοφορίδου. 


Πριν τα συγκροτήματα ξεκινήσουν να παρουσιάζουν τους χορούς, μεταξύ των εκπροσώπων των συγκροτημάτων και των τοπικών αρχών έγινε ανταλλαγή δώρων.

Τέλος, στο χώρο υπήρχε ένας πλούσιος μπουφές τον οποίον επιμελήθηκε η διεύθυνση του καταστήματος Grill House Kouzina. 




Σήμερα Σάββατο στο κέντρο της Πρέβεζας θα γίνει η εκδήλωση με τίτλο " Μια πόλη άνω κάτω" . Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 25 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας "Γιάννης Ρίτσος". Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9:15 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.Την καλλιτεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ έχει ο "Xορευτικός Όμιλος Πρέβεζας". Επίσης εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιουλίου στη Φιλιππιάδα και στις 24 Ιουλίου στην Πάργα.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό του PrevezaBest από την έναρξη του φεστιβάλ. 



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου