Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προτάσεις από τον Δημήτρη Παππά- Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης (ΑΣΥΠ ) στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 26/7


Αναφερόμενος ως Μέλος του Δ.Σ. (Γραμματέας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου) πρότεινε τα κατωτέρω :

1) να λειτουργήσει ο χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων στο λιμάνι (στην παραλιακή ζώνη) με ένα μικρό αντίτιμο από 3.00-5.00 ευρώ από το ίδιο το λιμενικό ταμείο να μην δοθεί η εκμετάλλευση του σε ιδιώτη. 

2) Να μην υπάρχει όριο χρόνου ώστε να μην απαιτείται πολύ προσωπικό-δύο άτομα επί 8 ώρες αρκούν (παράδειγμα το πάρκινγκ του Δήμου Ιωαννίνων). 

3) Τα έσοδα τα οποία θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητα να χρησιμοποιηθούν για την λειτουργία των W.C για το κοινό- να καλυφθούν τα έξοδα για την εταιρία security που πληρώνει το λιμενικό ταμείο- και πολλές άλλες λειτουργίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα κρίνει η εκάστοτε διοίκηση του λιμενικού ταμείου καθώς και οι δαπάνες καθαριότητος του χώρου.

Ακόμη, ο Κος. Παππάς πρότεινε την κατασκευή αναψυκτηρίου στη θέση Προμαχώνα στη Βρυσούλα, ώστε να δίνεται  η ευκαιρία οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τη θέα του λιμανιού (το αναψυκτήριο να μισθωθεί σε ιδιώτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου