Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2017

Επίσκεψη του Διοικητή της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Κώστα Λαμπρόπουλου στον Δήμαρχο Πρέβεζας


Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πρέβεζα Χρήστο Μπαϊλη πραγματοποίησε   ο Διοικητής της 3ης Περιφερειακής  Διοίκησης  Λιμενικού Σώματος (Β.Δ Ελλάδας και Ιονίων Νήσων) Κώστας Λαμπρόπουλος συνοδευόμενος  από τον Λιμενάρχη Πρέβεζας Παύλο Τιφτικίδη.


Ο  κ.  Λαμπρόπουλος, ο οποίος λόγω της θητείας του στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας αλλά και την θέση του Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της περιοχής,  συζήτησε με τον κ .Μπαϊλη   τρόπους για την καλύτερη δυνατή συνεργασία  της Διοίκησης  του Λιμενικού Σώματος με τον Δήμο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην συνεργασία  του  Λιμεναρχείου  με τον Δήμο  για  θέματα που αφορούν  την  αστυνόμευση  των πεζόδρομων, την προστασία του Αμβρακικού Κόλπου  αλλά και την   εύρυθμη  λειτουργία της παραλίας ενόψει της κορύφωσης της  θερινής περιόδου.

Οπως  επισημάνθηκε από όλους,  ο συντονισμός των υπηρεσιών και  η    πολύ καλή συνεργασία δημιουργούν  τις προυποθέσεις για την  εύρυθμη λειτουργία της πόλης  όχι μόνο  το καλοκαίρι αλλά και καθόλη την διάρκεια του έτους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου