Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουλίου 16, 2017

«Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την καταστροφική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τους νέους»


Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, για τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας της Adecco με τίτλο «η Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα», που διενεργήθηκε τρίτη φορά φέτος σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών LMG, και αφορούν τις επιπτώσεις της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στους νέους ανθρώπους, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:


«Κόλαφος για την Κυβέρνηση. Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας επισημαίνουν τριπλασιασμό  της τάσης του brain drain στα χρόνια της διακυβέρνησης Τσίπρα -Καμμένου.

Συγκεκριμένα:

-Το 2015, το 11% των νέων της πατρίδας μας επιδίωκε να βρει εργασία στο εξωτερικό, ενώ το 89% ήθελε να βρει δουλειά και να κάνει καριέρα στην Ελλάδα

-Το 2016, το ποσοστό αυτό υπερδιπλασιάστηκε (έφτασε στο 28%), καθώς όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονταν ότι εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής που ακολουθούσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, οι ευκαιρίες εξέλιξης στην Ελλάδα μειώνονταν δραματικά

-Το 2017, η τάση φυγής των νέων μας στο εξωτερικό τριπλασιάστηκε συγκριτικά με το 2015, φτάνοντας στο 33%.

Ολοένα και περισσότεροι νέοι της πατρίδας μας, καταρτισμένοι με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, διαπιστώνουν τη σκληρή και αδιέξοδη πραγματικότητα που διαμορφώνει στην Ελλάδα η Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. Καμία ελπίδα, κανένα όραμα δημιουργίας, κανένα κίνητρο για τη νέα γενιά της πατρίδας μας.

Τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής είναι ολέθρια.

Οι ευθύνες της Κυβέρνησης τεράστιες. 

Το συμπέρασμα ένα: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ βλάπτουν σοβαρά την Ελλάδα και κυρίως τους νέους».   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου